Balatonfüredre utazik női röplabda csapatunk!

2018. március 23., 11:37
Varga Nikolett bízik abban, hogy egy jó mérkőzést tudnak játszani.

 

Múltkor beszélgettünk arról, hogy ebben a bajnokságban bármi megtörténhet. Ti megéltétek mindkét oldalát, hisz nyertetek Pécsett, majd kikaptatok a Veszprémtől. Mennyire nehéz megélni az ilyen „hullámvasutat”?

Igen tényleg elég érdekes volt, hogy Pécs ellen eddig nem tudtunk nyerni, múltkor sikerült. Viszont Veszprém ellen soha nem kaptunk még ki. Viszonylag már rutinos a csapat, ezért nem okozott akkora gondot ez a “hullámvasút”, mivel múlthéten győztünk Kaposvár ellen.

 

Vasárnap azért újra felülnétek rá?

Persze, mindenképp jó lenne ha győzelemmel távoznánk Balatonfüredről.

 

Nem lesz könnyű dolgotok, hisz a légiósokkal is felálló eddig a bajnokságot vezető csapat otthonában léptek pályára.

Balatonfüred csapata nagyon jól megerősödött a légiósok miatt, tényleg nem lesz könnyű mérkőzés, de mindenki egy jó meccset szeretne játszani.

 

Többen a csapatból bíznak abban, hogy meg lehet a bronzérem a bajnokság végén. Te is így gondolod?

Persze mindneki bízik egy bronzéremben, de sajnos ez elúszott azzal, hogy kikaptunk a Veszprém ellen, ráadásul most a bajnokság elején álló csapat otthonába utazunk.

 

A tegnapi edzésen elég foghíjas volt a csapat. A sérüléssel bajlódó Demény Liza mellett a másik centeretek Kiss Laura sem vett részt az edzésen. Milyen kerettel tudtok utazni, erre a fontos mérkőzésre?

Igen, sajnos most van két sérült a csapatban. Demény Liza valószínű nem fog játszani,de bízom abban, hogy Kiss Laura pályára tud lépni.

 

Mi kéne egy SZoESE bravúrhoz az Egyetemi Sportcsarnoktól távol?

Egy bravúrhoz az egész csapat jó játékára van szükség.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar