BPW Családi nap Szombathely

2017. május 23., 13:04
A partnerségi kapcsolat révén immár harmadik éve működtet standot a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület a BPW családi napján. Jellemzően eddig a gyerekek részére készült akadálypálya, most azonban egy Fitness – Erősarok is bekerült a kínálatba, főleg a felnőttek számára. Mindkét részen nagyon nagy volt az érdeklődés.

Az akadálypályán két korosztálynak volt lehetősége versenyezni. Hurtik Péter és Tóth Enikő irányításával közel 150 gyermek teljesítette a változatos és érdekes feladatsort. Az első három helyezett díjazásban is részesült.

A Fitness – Erősarokban fekvenyomás, kettlebell, szkander, és boksz – zsák várta a lelkes jelentkezőket. Természetesen nem egy komplett edzésprogram végrehajtása volt a cél, hanem az érdeklődés felkeltése. 

A Boxzsákon történő gyakorlatozást Hámori Ádám, sokszoros Magyar bajnok ökölvívó irányította nagy hozzáértéssel. Kettlebellből volt 2 és 4 kilós, amit főleg a hölgyek próbáltak ki szívesen. A férfiak fekvenyomásban 20, 40, 50 és 70 kilóval gyakorolhattak.Szkanderben általában a családtagok mérkőztek egymással, de állandó legyőzhetetlen házigazdaként ott volt Keresztélyi Györyg is, aki többtucat partiban állt rendelkezésre.

Már az előkészítő fázisban is résztvett a SZoESE részéről Kívés István és Hurtik Péter. Szakmai tanácsaik révén több új elemet is beépítettek a programba.

A Rendezvényen az ELTE SEK sportszakos hallgatói szakmai gyakorlatként vettek részt.

A rendezvényről készül képek itt tekinethetőek meg!

 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar