"Büszke vagyok a lányokra"

2017. november 06., 09:28
70:64-re nyertek női kosarasaink, Simon Cintiával beszélgettünk a meccs után.

Egy igazi erőfelmérő előtt álltatok, hisz a 3 győzelemmel álló Tatabánya látogatott hozzátok. Ti is így fogtátok fel a mérkőzést, hogy jó esély megmutatni, mit is tud valójában ez a csapat?

Mindenki szerette volna bebizonyítani, mennyire irreális volt ez a múlt hétvége. Túl léptünk rajta és ismét megmutattuk, mit is tudunk valójában.

Ezek szerint sikerült a Tatai meccset feledtetni? Reméljük ez a forma lesz az állandó?

Igen, nem is szeretnénk gondolni rá, az már a múlt! Szerintem ez az alapformánk, ennél is tudunk még jobbak, lenni!

Mondhatjuk, jól sikerült! Végig kiélezett mérkőzésen tudtatok nyerni, hogy értékeled a meccset?

Megmondom őszintén, még mindig nehezen hiszem el, hogy nyertünk! Még sose nyertünk a Tatabánya ellen, hiszen nagyon jó játékosokból álló csapatuk van. Beleadtunk mindent nem adtuk fel egy percig sem!

Egy ilyen ki-ki mérkőzésen néhány apróság is dönthet, szerinted mi volt, ami a Ti malmotokra hajtotta a vizet?

Úgy érzem a fizikai erőnlétünk miatt jobban bírtuk, ezt a hajtós mérkőzést. Mindenki ismét hozzátette legjobb tudását, ki védekezésben, ki pedig támadásban! Büszke vagyok nagyon a lányokra!!

Nincs megállás jövő héten egy újabb nehéz meccs vár Rátok, az ELTE-BEAC csapata látogat hozzátok. Mondhatjuk, hogy újabb erőfelmérő lesz?

Jövő hétvégén egy kicsit másabb csapat érkezik hozzánk. Fiatalabbak, atletikusabbak, mint előző vendégünk. Nagyon erős ellenfél, nincs mit veszítenünk, bízok egy hasonló teljesítményben és a véleményem töretlen: Semmi sem lehetetlen! :D


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar