Fontos mérkőzés előtt állnak Vicze Kristófék!

2018. január 20., 08:54
A 3. helyezett Dombóvár vendégeskedik Szombathelyen.

 

Egyelőre lépésről-lépésre haladva veszitek az akadályokat, így vezetve a bajnokságot, ám most szombaton igazi rangadó előtt álltok a 3. Dombóvár látogat Szombathelyre.

Így igaz, eddig hibátlanul állunk a bajnokságban viszont szombaton egy nagyon kemény összecsapás  vár ránk, hajtós, pörgős meccs lesz. Bízom benne, hogy sikerül megőriznünk veretlenségünket.

 

Más pikantériája is van a mérkőzésnek, hisz a volt csapatod ellen fogsz pályára lépni. Hogy készülsz a mérkőzésre?

Nagyon várom már a találkozót, jó lesz újra a „régi” csapattársakkal a pályán lenni azzal a különbséggel, hogy most egymás ellen játszunk. Nagyon motivált vagyok, igyekszem a legjobbat kihozni magamból.

 

Mit tartasz a Dombóvár erősségének?

A dombóvári csapat, rutinos és tapasztalt játékosait tehetséges, atletikus fiatalok egészítik ki, őket pedig egy szintén tapasztalt edző, Szőke Balázs vezeti. Gyors támadójátékot játszanak, valamint megvannak a kinti dobóembereik, de nem szabad megfeledkezni jó védekezésükről sem. 

 

Két jól védekező csapat találkozik, hisz a Dombóvár 2.-ik, míg Ti 1.-ők vagytok ebben a mutatóban. Van terv, hogy töritek fel a védelmüket?

Sokat készültünk a dombóvári csapat ellen, a szokásos lendületes játékunkat kell játszanunk, és magabiztosan befejezni a támadásokat. Mi is erős „ tűzerővel” rendelkezünk, aminek kulcsszerepe lesz a találkozón.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar