Gulkai Zsófiék holnap zárják le a szezont!

2018. március 28., 11:43
A feladót a csapat előző és most következő mérkőzéséről is megkérdeztük.

 

Sajnos nem sikerült a bravúr vasárnap, ez a realitás?

Igen ez a realitás egy olyan csapat ellen, aki az egész bajnokság folyamán egyetlen szettet vesztett.

 

Bár 3-0 lett a szettek aránya, szetteken belül szoros volt mérkőzés. Mi hiányzott? Meg vagy elégedve a csapattal, mindent kihoztatok magatokból?

A második szettet mondanám szorosabbnak, de én belül nem éreztem azt a csapatban, hogy képesek lennénk legyőzni őket. Könnyed és görcs mentes játék volt megbeszélve, mivel már nem tudunk elmozdulni a tabellán se pozitív, se negatív irányban. Ez nem valósult meg, átestünk a ló túlsó oldalára, elkönnyelműsködtük a mérkőzést. Véleményem szerint egy ilyen erős csapat ellen lehet a legtöbbet tanulni.

 

Milyen játékerőt képvisel ah olnapi ellenfeletek, a fehérvári csapat?

Eddig a 2.helyen állnak a tabellán, nagyon összeszedett játékot mutatnak. Fiatalokból épül fel a csapat, akik küzdenek minden egyes pontért. Ők az esélyesek ezen a mérkőzésen, de ha mindenki oda teszi magát, akkor már elégedett leszek.

 

Jön a húsvéti szünet, mivel fog telni ez a közel egy hét, edzetek még a héten?

Csütörtökön 17:00 órakor hazai pályán játsszuk a rájátszás utolsó mérkőzését a Székesfehérvár csapatával. A szünet további napjai pedig mindenki számára pihenéssel fog telni.Hajrá SZoESE! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar