Hazai debütálás az egyetemi bajnokságban.

2017. október 30., 13:01
Kerekes Gábort, a csapat centerét kérdeztük a Veszprém elleni meccs előtt.
  1. Szerda-Szombat-Hétfő. 6 nap alatt a 3. meccs vár Rátok, hogy érzitek magatokat?

Nem az első és nem is az utolsó, hogy sok meccsünk van ilyen rövid idő alatt. Több bajnokságban is szerepel a csapat, keményen edzünk, ezért felkészültnek mondhatjuk magunkat.

 

  1. Szerdán egy igazi parázs hangulatú mérkőzést játszottatok, majd szombaton 121-60-as eredménnyel küldtétek haza a Siófok csapatát. Mi várható a mai Veszprém elleni egyetemi mérkőzésen?

Veszprém csapata nem ismeretlen számunkra, nem érdemes jóslásokba bocsátkozni. Kiélezett mérkőzésre számítunk, mindkét csapatnak a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtani a győzelemhez.

 

  1. A szombati győzelemből 11 ponttal vetted ki a részed, mondhatjuk jól ment Neked is a játék, ma is ilyen teljesítményt vársz magadtól és a csapattól?

Úgy gondolom, mindenki a maximumot próbálja nyújtani, igyekeztem szombaton így tenni én is. Ütőképes keret állt össze erre a szezonra, úgyhogy természetesen a győzelem a cél.

 

  1. Ha jól tudom, veszprémi kötődésű vagy, milyen érzés lesz volt csapatod ellen pályára lépni?

Így van, veszprémi vagyok. Mindenképp motivál, hogy a régi csapatom ellen léphetek pályára, de nem szeretnék presztízsmeccset csinálni belőle. Ugyanolyan mérkőzés lesz, mint a többi.

 

  1. Eddig 1 győzelem és 0 vereségetek van az egyetemi bajnokságban, megtartjátok a veretlenségeteket?

Mint ahogy az már az előző válaszomban elhangzott, egy erős csapat állt össze. Sokat dolgozunk azért, hogy mind a csapat összhang, mind a teljesítményünk is a lehető legjobb legyen.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar