Ismét jó úton a SZoESE!

2017. november 14., 12:56
Mészáros Mátéval beszélgettünk.

 

Kicsivel több, mint 24 óra alatt 2 győzelem. Kihevertétek a BME elleni vereséget?

Mint említetted 24 óra alatt 2 mérkőzést játszottunk. Ilyen mérkőzésritmusban nem lehet sokáig rágódni egy-egy mérkőzésen, bár kétségtelenül érződött a csapaton, hogy megviselt minket a vereség.  Most azt tudom mondani, hogy mindig az előttünk lévő mérkőzésre koncentrálunk, és talán igen kiheverte a csapat!

 

125, majd 78 dobott pont, ennyire jól megy a támadójáték a csapatnak?

 

A 125 dobott pont inkább a védekezésünknek volt köszönhető, mert 50 ponton tudtuk tartani az ellenfelet. A másnapi mérkőzésen egy erősebb csapat ellen játszottunk és nem mondanám, hogy óramű pontossággal működött volna a támadójátékunk.

 

Két ilyen meccs után hálátlan feladat ilyet kérdezni, de voltak/vannak hibák? Mire lehet elég ez a játék a szezon során?

Természetesen mindig voltak/vannak hibák. Mint említettem az első mérkőzésen a csapat nagyon jól muzsikált védekezésben szinte presztízst csinálva a kapott pontokból. Ez meg is látszódott a hozzáállásunkon és az eredményen. A második mérkőzésen inkább a fáradság rovására írható az, hogy az egyéni védő feladatokat helyenként rosszul oldottuk meg, hozzáállás béli különbséget én nem észleltem a csapaton.  Megyünk tovább előre, az hogy mire lesz elég, erre térjünk vissza Június végén.

 

Nincs megállás pénteken újabb bajnoki vár Rátok. Sors fintora, hogy épp a Mosonmagyóvárra látogattok az NB2-es bajnokságban. Hasonlóan brusztoló mérkőzésre számítasz?

Mondhatni NBA ritmusban játszunk, igen! Ez nagyon tetszik a csapatnak, hogy ennyi mérkőzést tudunk játszani és szintén egy fizikális (brusztolós) meccsre számítok. Természetesen mindent megtetszünk annak érdekében, hogy továbbra is veretlenek maradjunk a bajnokságban.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar