Mosonmagyaróvárra utazik a Kéri legénység!

2017. november 17., 08:00
Láng Martint kérdeztük, a mai meccsről.

 

Folytatódik a feszített tempó. Hogy bírjátok?

Augusztus óta folyamatosan edzésben vagyunk a csapattal, ezért mondhatom azt, hogy fel vagyunk készülve a hazai és az idegenbeli meccsekre egyaránt. Már az elmúlt években megszoktuk az átlagban heti két meccses terhelést. Idén is ugyanez a helyzet, és próbálunk eljutni minél tovább az egyetemi, illetve az NB2-es bajnokságban is.

 

Mosonmagyaróvárra látogattok. Idén harmadszor találkoztok velük (Hepp Kupa, Egyetemi bajnokság). Mondhatjuk, hogy sok újat már nem tudnak mutatni Nektek?

Az előző két meccsen mindenki láthatta, hogy kellemetlen ellenük játszani, hiszen fiatal és rutinos játékosok is játszanak a csapatban, akik ritmust adhatnak a mérkőzésnek. Az egyéni teljesítményekkel nagyjából tisztában vagyunk, hogy ki mire képes, de bármikor okozhatnak nekünk meglepetést.

 

Ti 5-0-al, Ők 1-4-el állnak a bajnokságban. Mondhatjuk, hogy kötelező a győzelem?

Mindig úgy lépünk a pályára, kivétel nélkül minden csapat ellen, hogy kötelező a győzelem, most sem lesz ez másképp. A hétfői egyetemi fordulón bebizonyosodott, hogy nem bízhatjuk el magunkat. Jó egyéni teljesítményekkel leptek meg minket, de csapatjátékban mi voltunk a jobbak. Megteszünk érte mindent, hogy ma is így legyen.

 

Mi kell ahhoz, hogy folytatódjon a jó széria?

A jó széria annak köszönhető, hogy együtt, csapatként dolgozunk, és sok időt töltünk el egymással, nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Az edzéseken mindenki aláveti magát a munkának, ennek köszönhetően a páyára is mindenki úgy lép fel, hogy csak a győzelem fogadható el. Igyekszünk minél tovább tartani a veretlen szériát.

 

5 meccs alatt 520 dobott pont, a holnapi meccsen is a jó támadójátékon fog múlni a győzelem?

A jó támadójátéknak a kulcsa a védekezés. A jó védekezésen alapszik a támadójátékunk, és ebből tudunk gyors, könnyű kosarakat szerezni. Én úgy érzem, hogy ha kevés pontot kapunk, akkor a pálya másik felén sem lesz probléma.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar