Rangadó vár a SZoESE férfi kosárlabda csapatára!

2018. január 12., 10:43
A 4. helyezett otthonában lép pályára a Kéri legénység!

 

Hasonló hosszúságú túra vár Rátok, mint egy hete, vajon ugyanazzal az eredménnyel távoztok Kozármislenyből, mint Paksról?

Már hozzá vagyunk szokva a hosszú túrákhoz. Az eredmény pedig mindig a pillanatnyi formától függ, hogy győzelemmel, vagy vereséggel távozunk. A túra hossza nem lehet befolyással az eredményre.

 

Azért nem lesz olyan könnyű, hisz a 4. helyen álló otthonában léptek pályára. Mitől lehet ilyen sikeres a Kozármisleny?

Kozármisleny csapata a Veszprém egyetemi csapatának kulcsjátékosaiból tevődik össze, pár, hasznos játékossal kiegészülve, így ez adja a csapat magját. Ezért állhatnak a tabella 4. helyén.

 

Védekezésük mindenesetre figyelemre méltó, átlagban 69 pontot engedélyeznek az ellenfelüknek. Készültük rá, hogy kemény védekezéssel találjátok szembe magatokat?

Természetesen minden egyes mérkőzésre készülünk, mind támadásban, mint pedig védekezésben felkészültek vagyunk. Az utóbbi időkben, igen kemény csapatok ellen játszottunk, amelyek nagyon jól védekezéssel játszanak. Pl: TE egyetemi csapata, ami az eddigi szezon legjobb mérkőzése volt, de jó koncentrációval ott is helyt tudtunk állni. Szóval mindenre fel vagyunk készülve, készítve.

 

Hogy telt a felkészülés a héten, minden rendben a csapat környékén?

A felkészülés nagyon jó ritmusban zajlott, egy hiányzót tekintve, majdnem teljes kerettel tudtunk dolgozni az egész héten. A tréningek során minden eshetőségre felkészültünk, és jómagam is felkészültnek érzem a csapatot.

 

Végezetül mit vársz a holnapi mérkőzéstől, mik lehetnek a meccs kulcstényezői?

Holnapi mérkőzéstől mindenképpen egy küzdős, hajtós, de végezetűül SZoESE győzelemmel záródó ütközetet várok. A mérkőzés kulcsa a 40 percen át tartó koncentráció lesz, mind támadásban, mind védekezésben. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar