Vereség Budapesten.

2017. november 08., 10:59
A BME elleni mérkőzésről Rátvay Tamással beszélgettünk.

 

2 győzelem után elszenvedtétek első vereségeteket. Mi a véleményed a mérkőzésről?

Tudtuk, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés, ennek fejében utaztunk fel Budapestre. A meccs jól indult igyekeztünk megvalósítani az edző kéréseit, részben sikeresen. Második félidőben az erőlködés, görcsösség jellemezte a játékunkat, amire az ellenfél egy lendületes, jó játékkal válaszolt. Feljöttek és a végén kicsúszott a kezünkből a mérkőzés, nem voltak helyes döntéseink a pályán. De úgy gondolom, hogy még időben kaptuk meg az első „pofont" amiből csak tanulni lehet és kell is!

 

A csapat nagy része még NB2-ben is játszik, Te és Czukor Bence pedig az NB1/B zöld csoportjában pallérozódtok. Lehet a sok terhelés miatti fáradtság okozta a sok eladott labdát?

Részben lehet a fáradság is, nyilván de az eladott labdák mögött álltalában fegyelmezettlenség és figyelmetlenség áll. Ritmustalanul játszottunk. De megyünk tovább!

 

Egyelőre ez volt a 2. tét meccsed a SZoESE színeiben. Hogy érzed magad?

Szerencsém van, úgy gondolom, mivel a srácok nagyon befogadóak és rendesek. Úgyhogy a beilleszkedés gyorsan ment. A pályán még azért érezni, hogy másik csapatban edzünk és játszunk rendszeresen Czukor Bencével. De meccsről meccsre egyre jobb lesz. Tehát összeségében jól érzem magam a SZoESE csapatában.

 

Hétfőn a Mosonmagyaróvár csapata látogat a Károlyi Gáspár térre. Mit vársz attól a mérkőzéstől?

Röviden és tömören győzelmet várok hétfőn. Nem ismerem az ellenfelet, nyáron játszottunk egy edzőmeccset velük, de az még nagyon az elején volt, biztos, hogy lettek azóta változások a csapatban.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar