Atlétika / Szakosztályról

SzakosztályrólSzakosztályról

Kívés István vezetőedző és edzőtársai több mint 50 sportolóval foglalkoznak. Legjobb eredményeiket a mezei és utcai versenyeken érték el, de egyre fontosabb szerepet játszanak az akadályversenyeken és a futó CSB rendezvényein.

Legnagyobb sikereiket az országos mezei és a saját rendzésű utcai OB-n érték el. Értékes, hogy több korosztályban és mindkét nemben tudnak ütőképes versenyzőket és csapatokat felsorakoztatni az egyesület színeiben. A versenyzőkkel 3 edző foglalkozik, nagyon eredményesen és kiváló felkészültséggel. Edzői gyakorlatot szereznek az edzők mellett a sportszakmai gyakorlatot atlétikából teljesítő hallgatóink is.

Sok versenyt rendezünk, közöttük a 10 km-es utcai magyar bajnokságot. Rendelkezünk EB kerettag junior női versenyzővel és a kerettagságra esélyes junior fiúval is. Reményteljes megbeszéléseket folytattunk a városi vezetőkkel egy 200 m-es futókör intézmény-közeli létesítése érdekében, mely nagyon hiányzik mind a sportszakos oktatás, mind a atlétikai edzések részére.


« Vissza az előző oldalra!

Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar