A pálya mellett is nagy segítség Németh Erzsébet!

2018. január 23., 11:14
Bár játékosként nem, edzőként tudta segíteni a csapatát Németh Erzsébet.

 

A héten már elkezdhettél mozogni, hogy halad a rehabilitációd?

Az túlzás, hogy elkezdhettem, elkezdtem, de persze nem csináltam semmi olyat, ami a lábamnak megerőltető lett volna. Egyelőre még csak nyitásaimmal próbáltam segíteni társaimat, mikor felálltak védekezni. Sajnos többet nagyon még nem tudok mozogni. A rehabilitációm viszont nem halad rosszul. Folyamatosan járok gyógytornára, illetve további kezelésekre is, amik segítik a gyógyulást.

 

Mikor játszhatsz újra?

Az MR-re még mindig várunk, február 14-ére kaptam időpontot. Azután tud majd az orvos pontos diagnózist felállítani. Ha igaz, hogy nincs szakadás, reménykedem benne, hogy akkor hamarosan már rendesen tudok edzeni és akár a mérkőzéseket sem csak kívülről figyelhetem, viszont ha az eredmény szalagszakadást mutat, akkor más út vár rám. Remélem, hogy minél előbb a pályán lehetek, de még mindig azt tartom, hogy az a fontos, hogy rendesen meggyógyuljon, mert különben semmi értelme nem volt az eddigi rehabilitációnak.

 

Ám vasárnap, így is nagyon sokat segítettél csapatodnak, hisz edzőként számíthattak Rád! Hogy-hogy neked kellett irányítanod a csapatot?

Az edzőnk nem tudott a csapattal tartani Veszprémbe, így én is elmentem és próbáltam jó tanácsokkal látni el, illetve folyamatosan bíztatni őket.

 

Azt tudtok, hogy kis gyerekeket edzel, nem volt furcsa egy „nagyobb” korosztálynál meccselni?

Edztettem kis gyerekeket, sajnos ez már csak múlt idő. Teljesen más a két korosztály. Furcsának nem volt furcsa, de a különbség megmutatkozott. Míg a kisgyerekek szinte teljes mértékben az edzőre hagyatkoznak, úgy a felnőtteknek sokszor edzői tanács helyett már vannak saját elképzeléseik, ami egyáltalán nem baj, HA bejön.

 

3-0-as győzelem, nem is kell ennél jobb bemutatkozás?

Ez persze nem csak nekem köszönhető, próbáltam ellátni jó tanácsokkal a lányokat, de ők voltak a főszereplők és büszke vagyok rájuk! J

 

Bár egy edző sosem lehet elégedett, voltak hibák a játékotokban?

Voltak hibák, de ilyenkor félbeszakítottuk egy időkéréssel a játékot, lejöttek a lányok a pályáról és fújtunk egyet. Mikor visszamentek hibátlan szerepléssel legyőzték a hibákat és még volt, hogy eredményt is fordítottak.

 

Vasárnap pedig városi rangadó vár Rátok. Ott is Te fogod vezetni a csapatot?

Ha jól tudom, ott már lesz az edzőnk, de ha mégsem így van, szívesen leszek a csapattal a pálya mellett ismét.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar