B33 és Universiádé vár Jakubovics Dórira!

2018. június 16., 16:06
Női csapatunk irányítóját nagy megtiszteltetés érte!

 

Egy maratoni szezon végén vagy, hogy tudnád értékelni a mögötted hagyott szezont?

Nagyon sok meccs van a hátunk mögött a 2017/18-as szezonban . Az év elején nagyon jól ment a csapatnak, extra győzelmeket tudtunk hozni, azonban az év közepére elfogyott a lendület és olyan vereségeket szenvedtünk el, amik nem voltak betervezve. Azonban a rájátszásra össze tudtuk kapni magunkat és sikerült megnyerni az alsóházi rájátszást, így a 19. helyen végeztünk. Az egyetemi bajnokságban véleményem szerint jól szerepeltünk, hiszen vívtunk meccsset a legjobb négybe jutásért. Az már egy másik kérdés, hogy nem sikerült bekerülnünk a legjobb 4-be, de ez így alakult most.

 

És még mindig nincs vége, hisz a hétévégén a B33 egyetemi döntöjőjén képviselitek az ELTE szombathelyi karát.

Így van. A hétvégén, azaz szombaton Pécsett lesz megrendezve az Egyetemi és főiskolás b33 döntője, ahova sikerült bejutnunk, így ott képviselhetjük egyetemünket.

 

Hogy zajlott, ez a bajnokság, hogy tudtátok kvalifikálni magatokat a döntőbe?

Két b33-as torna volt megrendezve, mind a kettő Budapesten a Tüskecsarnokban. Itt sikerült mind a kétszer tovább jutnunk a csoportunkból, így kerültünk be a döntőbe.

 

Kik a csapat tagjai?

A csapatot Simon Cintia, Plózer Petra, Fekete Tündi és jómagam alkotjuk

 

Milyen esélyekkel vágtok neki a döntőnek?

Mindenképpen szeretnénk a tavalyi hasonló jó szereplést hozni, ahol a harmadik helyen végeztünk, de akár egy második vagy első hellyel is kibékülnénk.

 

Lassan 10 hónapja folyamatosan pattog a labda, hisz augusztusban kezdtétek az alapozást, nincs már labdaiszonyod? :D

Fura de nincs. Mondjuk az tény, hogy ebben a szezonban nagyon elfáradtam, mind fizikalisan mind fejben, viszont még messze nincs vége a kosárlabdának.

 

És ha jól tudom, nem a hétvégén ér véget a 2017/18-as szezonod…

Ahogy mondod, nagy örömömre kaptam egy válogatott meghívót az universiades edzőtáborba, aminek nagyon örülök és próbálok legjobb tudásom szerint helyt állni.

 

Kíváncsiak lennénk, hogy is zajlott le ez a beszélgetés, meghívás!

2018.06.11-én kaptam reggel a telefont Tahin Pétertől, hogy szeretnének megnézni az universiades válogatottban. Elmondta az infókat, amit nagyjából tudnom kellett első körben, hogy Pesten leszünk majd utazunk le Fehárvárra az MKOSZ edzőcsarnokába. Június 29-től lesz július 6-ig lesz ez az összetartás. Nagyon örülök neki, hatalmas megtiszteltetés, hogy gondoltak rám!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar