Bemutatkozott a Tánczos Balázs vezette férfi felnőtt és ifi kézilabda csapatunk!

2018. október 01., 14:23
Sikeres bemutatkozás!

Tánczos Balázs így értékelte a mérkőzéseket:

Szombathelyi ESE – Egerszegi KK 27-23 (10-11) Felnőtt

Egy nagyon döcögős, nehézkes mérkőzésen vagyunk túl. Az ifistákkal kiegészült felnőtt csapat nehezen kezdte a szezont, de szerencsére idejében felébredtünk és itthon tartottuk a két pontot. Ahogy mondtam, mind a támadásba, mind a védekezésbe nagyon nehezen rázódtunk bele. Támadásban belementünk olyan szituációkba amiből többször rosszul jöttünk ki, vagy elkapkodtunk egy akciót. Védekezésben a legnagyobb gond a fal “némasága” volt, ami miatt többször elváltottunk, vagy rosszul léptünk ki. Aztán a második félidőben a fiatalok gyors játéka megtörte a jeget, Ludvig Benedek az ifisták közül irányítói munkájával nagyban segítette a csapatot.

Benke Ármin, Farkas Ferenc(4), Gál László(2), Pálóczi Dávid, Pálóczi Máté(4), Ludvig Benedek(7), Tánczos Krisztián, Rédecsi Bence, Nagy András, Fekete Ádám(1), Dominek Győző(1), Kövécs Mátyás(3), Major Norbert, Varga Áron, Albert Krisztián, Horváth Konrád(1).

 

Szombathelyi ESE – Tarján SE 30-23 (14-12) IFI

Benke Ármin, Farkas Ferenc(3), Gál László(2), Pálóczi Dávid(2), Pálóczi Máté(1), Ludvig Benedek(6), Kneisz Csanád, Sándor Bálint, Tánczos Krisztián, Salamon Zalán(10), Horváth Konrád(6), Gajdán Gergely, Horváth Kristóf, Varga Áron

Férfi munka volt! Fej-fej mellett haladt a találkozó nagyon sokáig, de a fegyelmezettségünknek hála végig tudtuk uralni az eredményt. Voltak persze hullámvölgyek is, de szerencsére hamar összekaptuk magunkat és felülkerekedtünk ezeken is. Támadásban teljesen jól működtek a begyakorolt dolgok, Salamon Zalán játéka mind beállós és mind átlövő poszton nagyon kellett ehhez a győzelemhez. Védekezés sajnos nem mindig úgy működött, ahogy kellett volna. A lassú váltások és a késő kilépések nehezítették meg saját dolgunkat, ám a besegítések és a falban való beszéd teljesen jól működött. Még egyszer gratulálok a srácoknak!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar