Budaörs csapata látogat Szombathelyre.

2017. november 26., 10:05
A mérkőzésről Gulkai Zsófiát kétdeztük.

 

Ismét otthon játszotok, most a Budaörs az ellenfél. 2 hónapja már játszottatok egymás ellen. Itt a lehetőség a javításra?

Mindig van lehetőség javításra, főleg egy hazai mérkőzésen. 2 hónap alatt elég sok edzésen és meccsen túl van a csapat. Volt időnk csiszolni a játékunkat és összeszoknunk.

 

Mi változhatott 2 hónap alatt?

Értesüléseink szerint, illetve a Budaörsi csapat meccseit elnézve történtek változások a csapatnál. A még junior korú, de már felnőtt csapatban játszó játékosok nem vállalnak több dupla terhelés. Így nem abban az összeállításban játszanak majd, mint a szezon első meccsén.

 

Mi lehet a kulcs a mérkőzésen?

A női mérkőzéseken egyre több hangsúlyt kap a mentális felkészültség. Ezt csak úgy érhetjük el, hogy stabilizáljuk az  alapjátékunkat. De megszokták szakítani a hullámvölgyek ezt a biztos játékot, arra törekedünk, hogy ezekből minél kevesebb legyen egy mérkőzésen.

 

Egyelőre a középmezőny elején tanyáztok, jó lenne elkapni az előttetek állókat és zárkózni hozzájuk. Mi kellhet a bajnokság hátralévő részében?

A várakozásaim szerinti helyhez nagyon közel állunk, az azonos szinten játszó csapatok ellen jobban oda kell figyelni, mert egy kiélezett helyzetben nem mindig a megfelelő döntéseket hozzunk meg. Ha ezen tudnunk javítani akkor feljebb tudnánk lépni a tabellán.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar