Csonka hét, sok program!

2017. október 24., 08:40
Bár már kedd van, ezen a héten sem maradunk SZoESE nélkül!

Mozgalmas, utazásokkal teli heten vagyunk túl, fiú kosarasaink hétfőn is pénteken is nyakukba vették az országot, mindkétszer délre, Kozármislenybe és Pécsre utaztak Kéri Péter tanítványai. Szerencsére a 4 órás utazások nem fárasztották le a csapatot, és mind a hétfői egyetemi és pénteki NB2-es mérkőzést megnyerték.

A sort röplabdásaink zárták, akik vasárnap mérkőztek meg a PTE-PEAC női és férfi röplabda csapataival. A lányok és a fiúk is sajnos 3-0-s vereséget szenvedtek.

Csonka hetünk lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek sportprogramok. Október 25.-én kerül megrendezésre a 30. Csótó futás. Ezen a napon a fiú kosarasaiknak szurkolhatunk, akik 20:00-kor fogadják az NB1/B zöld csoportjában szereplő SMAFC csapatát. Aki inkább a hűvös őszi időjárást és a focit szereti, annak tudjuk ajánlani az Egyetemi SE mérkőzését 20:00-kor a Sportliget pályáján. Pénteken ismét pályára lép kispályás labdarúgó csapatunk 20:00-tól, eközben Bodzer Attila csapata Kaposvárra utazik. Szombaton újabb erőpróba vár Kéri Péter csapatára, akik a Siófok csapatát fogadják 18:00-kor az egyetemi sportcsarnokban. Szintén 28.-án utánpótlás torna keretében pályára U14-es fiú kézilabda csapatunk Pápán. A hetet Szabó-Haklits László csapata zárja, akik Ajkára utaznak. A bajnokságban eddig veretlen csapat, próbálja megőrizni veretlenségét.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar