"Egy katona voltam a háborúban"

2017. november 29., 08:33
Kovács Bence nagyon élvezte első hazai egyetemi mérkőzését.

 

Első hazai mérkőzésed az idén, összességében a 2. egyetemi meccsed volt. Nehéz a mérkőzéséket összehangolni az edzésekkel?

Igen ez volt az idei első hazai mérkőzésem, amit szerencsere meg is nyertünk. Sajnos csak azért volt az első, mivel eddig mindig edzéseken és meccseken kellett lennem, ami által nem volt lehetőségem segíteni a csapatot, szóval a helyzet nem túl egyszerű, de próbálok minél több meccsen játszani es győzelemhez segíteni a csapatot.

 

NB 1/A, NB 1/B, U20 és még egyetemi bajnokság is. Mikor marad időd tanulni, regenerálódni?

Tanulni es pihenni csak este van idom az edzések után, mivel délelőtt és délután is edzünk, közte pedig az egyetemen tanulok.

 

Főleg a tegnapi mérkőzés után Rád férne a pihenés. Nagyon jó iramú összecsapás volt. Gratulálok a győzelemhez!

Köszönjük szépen! A győzelem a csapat érdeme volt, nagyott küzdöttek a srácok, en csak egy katona voltam a háborúban.

 

Egy nagyon erős, több NB1/B-s játékost is felvonultató csapatot sikerült megvernetek. Véleményed szerint mi kellett ehhez a győzelemhez?

Igen, egy nagyon erős csapatot sikerült megvernünk, ami sokak számára nem tűnt biztos győzelemnek, de mi egy percig sem kételkedtünk abban, hogy nem tudjuk megverni az ellenfelet, egész mérkőzésen küzdöttünk minden labdáért es segítettük a társainkat, egy igazi csapatmunka volt a győzelem

 

Most játszottatok először teljes kerettel. Mit gondolsz, képesek lesztek ugyanilyen tűzzel végig játszani az egész szezont

Szerintem egy nagyon erős csapatunk van, hosszú rotációval, egyértelmű, hogy esélyesek vagyunk megnyerni az egyetemi bajnokságot, hogyha ugyan így játszunk az összes többi mérkőzésen és szerintem nekünk, mivel mindenki profi játékos, nem kell, nekik elmondani hogyan kell küzdeni a pályán.

 

Bár keveset tudsz együtt mozogni a srácokkal, mégis úgy tűnt, mintha évek óta edzenél Velük. Mi ennek az oka?

Ennek egy nagyon egyszerű oka van, sokan a csapatból évekig csapattársaim voltak a Falco utánpótlásban a többiekkel pedig évekig egymás ellen küzdöttünk a klub csapatainkkal, ezért előre tudjuk egymás lépéseit, mozgásait.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar