Erőfelmérő vár Nagy Jenniferékre!

2018. február 02., 08:26
A szélső ütő nehéz mérkőzésre számít.

 

2018-ban 3 győzelem és 1 vereség áll a nevetek mellett, ráadásul 3 győzelmet számolhattok zsinórban. Igazán jó hangulat lehet a csapatnál.

Igen, elmondható, hogy már sokkal nagyobb az összhang köztünk, mint a szezon kezdetekor. Győztes meccseinknek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb lett a játékunk, és úgy érzem a hozzáállásunk is javult a hónapok folyamán.

 

Ám most egy nagyon erős csapat vendégei lesztek. Miért ilyen jó a Balatonfüred?

A balatonfüredi csapat rendkívül tapasztalt játékosokból áll, kiket már külföldi játékosok is erősítenek a bajnokságban. Harmadik éve céljuk az NB 1-be jutás, és mindent meg is tesznek, hogy ebben az évben elérjék ezt. Lendületes, gyors játékot játszanak, nyitásban és támadásban is remekelnek, és csapatunkhoz képest, jóval magasabb játékosaik vannak.

 

Az év elején Pécsett sem Ti voltatok az esélyesek, de egy nagyon jó mérkőzést játszottatok, elfogadnál egy ahhoz hasonló mérkőzést?

A pécsi mérkőzésen nyelvvizsga-kötelezettségem miatt nem tudtam részt venni, viszont valóban nem egy olyan mérkőzés volt a szezon folyamán, ahol nem mi voltunk az esélyesek, mégis lelkiismeretesen küzdöttünk, meglepetéseket okozva ellenfeleinknek, ezért végeredménytől függetlenül, természetesen elfogadnék egy szoros, hajtós mérkőzést.

 

A bajnokság hajrájában már minden mérkőzés számít, Nálatok különösen, hisz a Kaposvár csapatával vívtok nagy csatát. Hogy áll jelenleg a bajnokság?

Ha jól tudom a tabella 5. helyét foglaljuk el jelenleg, a Kaposvár pedig egy ponttal előttünk jár, mivel csak 2 pontot sikerült szereznünk ellenük a visszavágó mérkőzésen. Ahhoz, hogy hétvégén megelőzzük őket kicsi az esély, hiszen ahhoz egy győzelemmel kellene távoznunk, de a bajnokságnak nincs vége, még bármi megtörténhet.

 

Az előző meccsen kevesebben tudtatok pályára lépni. Többeknek volt egyéb elfoglaltsága. Szombaton teljes kerettel tudtok utazni?

Előreláthatólag a kezdőcsapatból mindenki részt tud venni a szombati megmérettetésen, egyedül Salzmann Szilviát kell nélkülöznünk egy meccs erejéig.

 

Végezetül mit vársz a szombati összecsapástól?

Úgy gondolom a tabellát vezető csapat mindent meg fog tenni a győzelem érdekében, de ha odafigyelünk a nyitásainkra és a nyitásfogadásra, sokkal többet mozgunk mezőnybe, és sikerül felszabadultan játszanunk, megszorongathatjuk a Balatonfüred csapatát.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar