Győzelem a rangadón!

2018. január 30., 08:18
A csapat fiatal szélső ütőjével értékeltük a mérkőzést.

 

Igazi rangadóra volt kilátás, hisz a két szombathelyi csapat találkozott egymással vasárnap. A hangulatra tényleg nem lehetet panasz. De mennyit lehetett érzékelni ebből a pályán?

Tényleg remek volt nézőtéri hangulat, ez átjött a pályára is és ez plusz erőt adott nekünk. Ezúton is köszönjük a szurkolóknak.

 

A sok hiányzó miatt, elég megcsappant létszámmal tudtatok részt venni a mérkőzésen, emiatt is meglepő a sima 3-0-as győzelem.

Valóban hiányoztak a lányok a pályáról, de helyettük is és értük is küzdöttünk. Azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelünknek sem volt teljes a csapata, hiszen a Diákolimpia országos döntőjén vettek részt. A csapat nevében szeretném megköszönni Halmosi Noéminek, hogy jó játékával újra segítette csapatunkat.

 

Minek volt köszönhető, hogy egyáltalán nem forgott veszélyben a győzelmetek?

Élveztük a hazai pálya előnyét, megpróbáltuk megvalósítani az edzésen eltervezetteket. Sajnos a sok nyitásrontás az utolsó 2 szettet szorossá tette.

 

Beszéltünk már sok hiányzóról. Mennyire lepődtél meg, hogy ilyen sok játéklehetőséget kaptál?

Számítottam rá, hogy játszani fogok, de nem gondoltam, hogy ennyi játéklehetőséget kapok.

 

Készültél rá, vagy meglepett?

Készültem rá, hiszen a meccs előtti héten az edzőm többször elmondta, hogy mi lesz a feladatom és, hogy milyen szerepet szán nekem

 

Mindenesetre több jó megoldásod volt. Te hogy értékelnéd a mérkőzést?

Köszönöm szépen! Igyekeztem élni a lehetőséggel. Izgalmas, jó hangulatú meccs volt és egy jól felkészített ellenfelet sikerült csapatjátékkal legyőznünk.

 

Végezetül, mi a következő állomás?

Vasárnap a listavezető otthonába, Balatonfüredre látogatunk. A csapatnak a remek magyar játékosai mellett több idegenlégiósa is van. Nem mi vagyunk az esélyesek, de természetesen a győzelemre törekszünk.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar