Győzelem az év utolsó meccsén?

2017. december 17., 08:47
Kiss Laura, centerrel beszélgettünk az elmúlt és előttük álló mérkőzésről.

 

Az év utolsó mérkőzésére készültök, meg vagy eddig elégedve a látottakkal?​

Szerintem az egész csapat nevében kijelenthetem, hogy elégedettek lehetünk az eddigi teljesítményünkkel. Talán 1-2 olyan meccsünk volt, amin más eredményt vártam volna. Büszke vagyok az egész csapatra.

 

A múltkori, Fehérvár elleni mérkőzésen sajnos simának mondható 0-3-s vereséget szenvedtetek. Mi történt?

Igen, 0-3 lett a meccs, azonban úgy gondolom, ez az eredmény nem tükrözi, hogy valójában mennyit és hogyan küzdöttünk azért, hogy másképp alakuljon ez a mérkőzés. Szerintem minden tőlünk telhetőt megtettünk a győzelem érdekében. Egy nagyon erős, fiatal játékosokkal teli Fehérvár győzött le minket, akik akár bajnok esélyesek is lehetnek.

 

Mennyire könnyítené meg a játékotokat, ha lenne egy liberója a csapatnak?

Erre most így hirtelen nehéz válaszolni, hiszen már tavaly is és idén is liberó játékos nélkül játszottunk. Mi így szoktuk meg a játékot, de nyílván nem lenne hátrány, ha rendelkeznénk egy mindig bevethető fogadó játékossal. Valószínűleg javítana a mezőnymunkánkon.

 

Még mi lehet az, illetve mi kell, ahhoz, hogy 17.-én győzelmet ünnepelve utazzatok haza?

Ha őszinte akarok lenni, akkor szerintem nem a játékunkon kellene leginkább változtatni. Legtöbbször a hozzáállásunkkal van a baj, és ha ezt egy csapatként meg tudjuk oldani, akkor minden rendben lesz. A játékunkat illetően a nyitásokra és a fogadásokra kell jobban koncentrálnunk a győzelem érdekében.

 

Pontosan mit vársz a vasárnapi mérkőzéstől?

Egyértelműen győzelmet várok. Remélem, hogy az utazás nem nyomja rá a bélyegét a játékunkra és győzelemmel fogunk haza utazni Kaposvárról.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar