Győzelem hazai pályán az egyetemi bajnokságban!

2017. október 31., 09:34
Mészáros Máté beszélt a mérkőzésről.
  1. 2 meccs alatt 250 pontot dobott csapat, ez nem mindennapi teljesítmény. Mi ennek az oka?

 

A csapaton nagyon érezhető a motiváltság. Az új játékosok kezdik megtanulni és megszokni a rendszereinket, a régi játékosok pedig még jobban kezdenek összecsiszolódni. Talán ebben keresendő ez a teljesítmény.

 

  1. Tegnap 129 dobott ponttal zártatok, volt már ilyen mérkőzésetek a SZoESE színeiben?

 

Megmondom őszintén nem emlékszem rá, hogy dobtunk valaha 129 pontot egy mérkőzésen. 110, 115 már biztosan volt, de szerintem eddig ez a legtöbb.

 

  1. 129-75 lett a végeredmény, elégedettek lehettek, vagy voltak hibák?

 

Természetesen egy mérkőzés sosem lehet hibátlan.  Kicsi, apró hibák mindig akadnak, de szerencsére most ezek belefértek. Összességében nekem személy szerint az tetszett, hogy minden egyes játékostársam hozzá tudott tenni a győzelemhez, és 40-50 pontos vezetésnél is ugyan úgy pörgött a csapat, mint az első percekben.

 

  1. Neked különösen jól ment, nem hibáztál dobást, ráadásul 5 triplát is elsüllyesztettél a vendég kosárba. Volt már ehhez hasonló meccsed?

 

Fontos megjegyeznem, hogy a dobó játékos sikerességét elsősorban a csapat ritmusa adja. Mint említettem 40 percen keresztül végeztük a dolgunkat, ami a dobószázalékokban is megmutatkozott. Személy szerint pontos és jó ritmusú labdákat kaptam, amiket már „csak” be kellett dobnom. J A viccet félretéve 3 évvel ezelőtt az egyetemi döntő első meccsén volt hasonló mérkőzésem.

 

  1. Mi a következő állomás a bajnokságban?

 

A következő állomás Budapest lesz! BME vendégeként lépünk pályára a Tüske Csarnokban.

 

  1. Mit kell tudni a következő ellenfeletekről?

 

Hajtós jó szerkezetű csapat, mindenképpen nehéz meccsre számítok. Az egyetemi bajnokság erősebb csapatai közé tartoznak. A hozzáállásunkkal nem lesz gond és mindent megteszünk azért, hogy győztesként hagyjuk el a küzdőteret. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar