Győzelem Veszprémben!

2018. január 23., 11:22
Győzelemmel folytatták az egyetemi bajnokságot Földesi Marciék!

 

3 nap 2 mérkőzés. Hogy telt a két mérkőzés közötti pihenő?

Azt hiszem a csapattársaim nevében is mondhatom, hogy nagyon jól, vasárnapra pihenőt kaptunk a mestertől, így több mint 48 óránk volt regenerálódni és "rápihenni" a Veszprém elleni mérkőzésre, ami a jelek szerint elégnek is bizonyult.

 

Egy izgalmas rangadó után utaztatok Veszprémbe, ahol „kötelező” volt győzelem. Igaz maradt a mondás, „A kötelező mindig legnehezebb”?

Minden meccs nehéz, főleg, ha a mi vállunkat nyomja az esélyesség terhe. Jól felkészültünk az ellenfélből, a saját dolgainkkal foglalkoztunk így ez nem okozott problémát.

 

Milyen volt belülről a mérkőzés?

Az első pár percet leszámítva végig kontrolláltuk a játékot, egyszer vezetett az ellenfél, ennek ellenére kemény fizikális mérkőzés volt. A veszprémi csapaton kívül még nehézséget jelentett a pálya adottsága, egy hűvös, csúszós, kicsi teremben játszottunk ahol annyira nem jönnek ki a technikai különbségek, azonban ezen is hamar felül tudtunk kerekedni.

 

Külső szemlélőként, a végeredményt látva, nem tűnt kérdésesnek a győzelmetek. Ismét 60 alatt tartottátok az ellenfeleteket.

"60 pont alatt akarjuk tartani az ellenfelet...". Eszerint dolgozunk már évek óta, a jó védekezés majd hozni fogja a támadás ritmusát. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több olyan játékosunk van támadásban, aki bármelyik meccsen tud 20-30 pontot dobni vagy "életveszélyesen" kiszolgálni a társakat.

 

Hogy, hol folytatódik a menetelés?

A héten kemény edzések, aztán vasárnap az NB2 sereghajtójához látogatunk Dunaújvárosba, ahol csak győztesen hagyhatjuk el a pályát. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar