Győzelemért utaznak Veszprémbe Varga Nikiék!

2018. január 19., 09:40
A csapat szélső ütőjével beszélgettünk.

 

Egy nagy győzelem után, nem is lehet más a folytatás, mint legyőzni idegenben a Veszprémet?

Pontosan, egy fontos győzelem után nagy lendületet kaptunk így remélem tovább tudjuk vinni ezt és megint győzelemmel térünk haza. 

 

Milyen kategóriába sorolnád a most következő mérkőzést? Kötelező, vagy inkább bravúr lenne, győzelemmel távozni a királynék városából?

Ha a tabellát nézzük, akkor kötelező győzelem közé sorolnám a Veszprém elleni meccset. De nem úgy készülünk erre a meccsre, hogy biztosan mi fogunk győzni, mert lehetnek meglepetések. Mindenre számítani kell. 

 

Milyen mérkőzésre számítasz?

Jó mérkőzésre számítok, ahol mindenki mindent megtesz a győzelem érdekében. Egy csapatként fogunk pályára lépni. 

 

Németh Erzsébet, már mozgolódott Veletek, illetve egy-két régi arc is megjelent az edzésiteken. Ők már bemutatkozhatnak vasárnap?

Igen jó volt újra együtt lenni a sérült illetve a régi csapattársakkal. Azt hiszem a mostani mérkőzésre még nem tudnak jönni, de majd a Haladás elleni meccsen erősíteni fogják a csapatot. De ha hétvégén is lesznek, annak mindenki nagyon fog örülni. 

 

Szinte minden mérkőzések előtt kiemelitek, mennyire fontos a nyitásfogadás. Gondolom vasárnap is döntő jelentősége lesz. Hogy tudjátok a játék ezen elemét gyakorolni, fejleszteni?

A nyitasfogadás nagyon fontos minden csapatnál, mert ebből lehet indítani a támadásokat. Minden edzésen kell ezt gyakololni. Ezt úgy tudjuk fejleszteni, hogy felállnak a pályára 3man fogadni, a többi játékos pedig a nyit rájuk. És folyamatosan cseréljük egymást. Hasznos, mert mindenki máshogyan szervál, így sokféle nyitásra fel tudunk készülni


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar