GYŐZTES RANGADÓVAL KEZDTÜNK AZ NB II-BEN!

2018. október 09., 09:34
SZOESE - Soproni Tigrisek 68-62 (13-18;19-15;19-13;18-16)

 

Mindjárt az első mérkőzésen a múlt évi első és második helyezett csapott össze az NB II-s bajnokságban. Csapatunk jelentősen átalakult az ellenfél viszont változatlan csapattal állt ki a meccsre kiegészülve Panta Istvánnal, aki korábban NB I-es klubbokat is erősített.

A meccs, az első perctől kezdve bővelkedett izgalmakban és szórakoztatta a szép számmal kilátogató nézőket. Az első negyedben az egy évvel korábbi rangadóhoz a Tigrisek irányították a meccset, de a hazaiak a negyed végére kezdték megtalálni a ritmusukat.

A második negyedben a SZOESE védekezése egyre agilisabb, a támadó játékuk pedig egyre eredményesebb lett. A negyed végi 10-3 az rohammal egy pontra zárkóztak az egyetemisták.

A harmadik játékrészben eleinte a védekezés volt a meghatározó, az ötödik percbe még csak 8-6 volt a negyed eredménye. A soproni csapaton egyre jobban érződött a fáradtság. Ezután eredményesebbek lettek a csapatok, de a negyedik negyednek 4 pont előnnyel vághattunk neki.

Nagyon jó ritmusban játszottak a hazaiak. A záró játékrészben hamar 10 pont fölé nőtt a szombathelyi előny. Bár párszor közelebb kerültek a soproniak, nem forgott veszélyben a megérdemelt győzelem


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar