"HAZAI PÁLYÁN NYERTÜNK RANGADÓT!"

2018. január 21., 08:46
SZOESE - Dombóvári KSE 91-66 (29-17; 23-18; 19-17; 20-14)

 

Rangadóra készült a csapat a Dombóvári KSE ellen. Az ellenfélben a rutinos játékosokat jól egészítik ki a lendületes fiatal játékosok. 
Az első 3-4 percben ismerkedtek egymással a csapatok de már ebben a szakaszban is jó védekezés jellemezte a játékunkat . Ennek köszönhetően támadásban is sikerült megtalálni a jó ritmust és a negyed második felében egy 11-0-ás etappal már 15 pont volt a hazai előny. 
A második játékrészben is hasonló agersszivitással védekeztünk és többször nagyon látványosan fejeztük be a támadásainkat. Már 20 pont felett is volt a különbség de a negyed végén kisebb hibáinkat kihasználva közelebb kerültek a vendégek.
Ennek ellenére a szünetre 17 pontos vezetéssel vonulhattunk.
A harmadik negyed kiegyenlítettebb játékot hozott. Ekkor több könnyelműen befejezett támadásunk is volt és ezeket a másik oldalon az ellenfél folyamatosan büntette.Nem került közelebb a Dombóvár de jelentősen növelni sem tudtuk a különbséget.
A záró etapra ennek ellenére megnyugtató 19 pontos előny birtokában készülhettünk.Nem is hagytunk sokáig kérdéseket győzelemre vonatkozóan. Mészáros Máté tripláival más közel 30 pont volt közte. Végül a lefújás pillanatában 25 pont volt az előnyünk. A mutatott játékunk alapján mind a győzelem, mind pedig a különbség megérdemelt volt.
Ezzel a győzelemmel újabb lépést tettünk céljaink elérése felé.

 

SzoESE: TÓTH D. 13/3; MÉSZÁROS M. 33/18; FÖLDESI M. 21; Karagity M. 6; Perák D. 2;
Cs.: Vicze K. 3/3; Gábor M. -; SZABÓ B. 10; Kerekes G. 3; Balogh R. -; Kauzál S. -; Láng M. -;

Edző: Kéri Péter

A Dombovári KSE legjobb dobói: Tóth K. 14; Szilágyi T. 12/3; Tóth M. 10/3;


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar