II. osztályú országos bajnokságon szerepeltek férfi tornászaink

2020. október 16., 08:35
Október 11-én Budapesten léptek szönyegre a SZoESE versenyzői

Számos körülmény nehezítette tornászaink felkészülését, és a sikeres versenyzést. A vírushelyzetnek köszönhetően hónapokig kimaradtak az edzések, tornaszereket sokáig nem láttak a fiúk. A tanév kezdetével térhettek vissza a terembe csapatszinten edzeni. Sajnos a felkészülésre nagyon rövid idő állt rendelkezésre, mivel újfent korai időpontra tették a versenyt. Emellett a csapat összetétele is átalakult, főként sérüléseknek köszönhetően.

Hatalmas elismerést érdemel Domonkos Róbert, aki néhány héttel vállficama után végül mégis vállalta, hogy lovon elindul, és pontszámával segíti a csapatot. Szintén kijár a tisztelet a legújabb csapattagunknak, Németh Tamásnak, aki az utolsó pillanatig elszántan edzett, végül már több helyen felszakadt tenyérrel azért, hogy első versenyén minél jobb pontszámot érhessen el, ami végül sikerült is. Nagy segítséget jelentettek a visszaversenyző, Csekeő Botond pontszámai és rutinja is, aki mind a hat szeren sokat tudott hozzátenni az elért helyezésünkhöz.

A csapatbajnokságban végül 159.650-es pontszámmal az ezüstérmet szerezték meg a fiúk. Egyéni összetettben pedig a legjobb eredmény, (mindössze 0.05-os lemaradással) az 5. helyezés lett.

Pontok: Domonkos Róbert (lovon):9.000 Németh Tamás: 47.800 Csekeő Botond: 51.500 Lappints Regős: 58.750

 

Összefoglaló: Lappints Regős


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar