Ismét itthon bizonyíthatnak női röplabdásaink!

2017. október 12., 10:38
A csapat egy legrutinosabb tagjával Németh Erzsébettel beszélgettünk.
  1. Idegenben sajnos újabb vereség, mondhatjuk, hogy nem szerettek utazni?

A csapat többsége nem szereti az utazásokat, de ennek nem lenne szabad gondot okoznia. Sajnos ilyenkor előfordul, hogy az első szettre az öltözőben ragadunk, de azért utána sikerül felvenni a ritmust. Most sajnos ez nem sikerült.

 

  1. Az utazás miatt nem tudtátok felvenni a ritmust?

Egy kicsit megcsúsztunk, így nem volt elég idő a bemelegítésre. Ez is probléma lehetett, de szeretném még egyszer elmondani, nem ezen kellett volna múlnia

 

  1. Többen is játszottatok az SHS-en, a sorozat terhelés miatt nem ment úgy a csapatnak?

Lehet, hogy ez is közre játszott. Az is furcsa volt, hogy ott fiúkkal játszottunk egy teljesen más felállásban és máshogy is kellett védekezni, helyezkedni. Az SHS mérkőzéseit egy jó felkészülési tornának is tekinthetjük, de azért nehéz volt visszaállni a női röplabdára. Véleményem szerint nem a sorozat terhelésben kereshetjük a hibát, persze mindenki máshogy élhette meg ezt a sűrűbb hétvégét.

 

  1. Mi volt a legnagyobb probléma?

Az előbbiekben említettem, hogy többen nem szeretnek utazni meccs előtt, ráadásul még meg is csúsztunk. E kettő dekoncentráltságot okozott, ám ahhoz, hogy sikeresek tudjunk lenni, ezeken a külsőségeken túl kell lépni.

 

  1. Min kéne változtatni, hogy idegenben is sikeresek tudjatok lenni?

Ez egy nagyon jó kérdés, nyilván ha pontosan tudnánk, mivel lehetne ezt a problémát megoldani, akkor megtettük volna. Hosszú a szezon, reméljük, mihamarabb túllendülünk ezen.

 

  1. Hétvégén itthon játszotok, mit vársz attól a mérkőzéstől?

Természetesen minden meccsre úgy megyünk fel, hogy nyerni akarunk, ez most sincs másképp, győzelmet várok a csapatunktól. Igyekszünk a maximumot nyújtani és kijavítani a hibáinkat, ha ezeket megtesszük, akkor van reális esély a 3 pont megszerzésére.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar