Jó játék, nagy győzelem!

2017. november 15., 08:58
A pécsi meccsről a 38 pontos Simon Cintia nyilatkozott.

 

November közepén játszottátok le első egyetemi bajnoki meccseteket. Mi ennek az oka?

Sajnos lemondták az előző mérkőzésünket, mert az őszi szünetben volt az időpont.

Rögtön egy közvetlen riválishoz utaztatok, így még fontosabb volt a tegnapi meccs. Mondhatjuk jól sikerült az utazás?

Nagyon elszántan érkeztünk Pécsre, hisz a jó kezdés elengedhetetlen ahhoz, hogy az önbizalmunk visszatérjen és nem utolsó sorban szeretnénk maradandót nyújtani az egyetemi bajnokságban.

Idegenben kapott 60 pont igazi csapatvédekezésről tanúskodik.  Tényleg igazi csapatmunka volt?

Igen megismétlődött az első bajnoki mérkőzésünk és nagyot kűzdöttünk mentálisan és fizikailag is. A tegnapi meccs után mindenki euforikus állapotban volt, nem igazán tudnék példát mondani, hogy mikor győztük le a PEAC-ot!

Nem mehetünk el, viszont a Te teljesítményed mellett, hisz több, mint a SZoESE pontjainak felét Te szerezted. Tegnap egy „minden sikerül nap” volt?

Amennyire szkeptikus voltam a meccs kezdéssel annyira jól sikerült. 4 óra utazás után, 15 perc melegítési időt biztosítottak egy viszonylag hideg teremben, aggódtam nehogy megigyuk a levét. Aztán az első távoli dobásaim jól sikerültek és nem volt megállás! J Ennek ellenére nem magamra vagyok büszke, hanem a csapatra! Megtaláltuk ki miben brillírozik, és teljes mértékben kiegészítettük egymást.

Tovább robog a szezon, nem is akárhogyan, hisz szombaton az ELTE-BEAC, míg hétfőn a TFSE csapata érkezik hozzátok. Nincs idő ünneplnetek.

Elég sűrű hetünk van, 7 nap alatt 3 kemény mérkőzés. Koncentrálunk a regenerálódásra és a továbbiakban is igyekszünk meglepetést okozni az ellenfeleknek!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar