"Jól esett a pihenő, de nem felejtettük el céljainkat!"

2017. december 09., 16:32
A csapat fiatal tagjával beszélgettünk a rangadó előtt.

 

November 27.-én játszottatok utoljára, jól jött a pihenést?

A Paks elleni mérkőzésünk elmaradt így több pihenőt kaptunk. A szünet nem telt el fölöslegesen, sokat készültünk a következő meccsre, éhesek vagyunk egy újabb győzelemre.

 

Nem is akármilyen mérkőzés volt, a TFSE csapatát sikerült megvernetek, milyen érzés volt?

Az egyik legerősebb riválisunkkal játszottunk hazai pályán így nem volt kérdéses, mindent bele kell adnunk, győznünk kell. Egy nagyon szoros, kiélezett meccsen sikerült felülkerekednünk. Nemcsak a pályán de a lelátón is fantasztikus hangulat volt.

 

Nem volt túl sok ez a „pihenő”, hogy telt ez a közel két hét mérkőzés nélkül?

Természetesen jól esett, de nem feledtük a célunkat, folytattuk a munkát és tovább készülünk a következő megpróbáltatásokra.

 

Szomszédvári rangadó vár Rátok, felkészültetek a mérkőzésre?

Úgy gondolom Kéri Péter edző jól felkészítette a csapatot. Motiváltak vagyunk és mindent megteszünk a győzelem érdekében.

 

A legtöbb pontot dobjátok, és a legkevesebbet kapjátok, ez azért jó jel egy rangadó előtt!

Tapasztalt és gyors játékosokból áll a csapat. Mindenki igyekszik a legjobbját nyújtani a mérkőzéseken mind támadásba, mind védekezésbe. Ezt a továbbiakban is szeretnénk tartani.

 

Mi teszi, ilyen sikeressé a csapatot, hogy a pálya mindkét oldalán, ennyire sikeresek tudtok lenni?

Véleményem szerint a csapategység. A jó hangulat mellett a csapat kezd összekovácsolódni és összeérni. Egyre jobban kiismerjük egymás mozgásait, rutinjait. 

 

Ez kell holnap is?

Holnap egy jó meccsre számítunk. Szükség lesz a gyors és fegyelmezett támadásokra, valamint a pontos kinti dobásokra. Valamint az agresszív védekezésünkre is.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar