Kaposváron javíthatnak női röplabdásaink.

2017. október 27., 09:57
A csapat rutinos játékosával, Németh Erzsébettel beszélgettünk.
  1. Vasárnap 3-0-as vereséget szenvedtetek hazai pályán a Pécs csapatától. Mi volt a probléma?

Nagyot küzdöttünk, de sajnos még így is mi maradtunk alul. Annyira nyerni akartunk, hogy a végére teljesen elkapkodtuk a játékot és ezzel az ellenfél fölénk kerekedett. Sok volt a nyitásrontásunk és a rosszul befogadott labda. Ez lehet a kulcs a mai mérkőzés sikerességéhez.

 

  1. Megszakadt a hazai veretlenség, ma az idegenbeli nyeretlenség törhet meg?

Sajnos megszakadt, de ezzel egyetemben reméljük ma az idegenbeli nyeretlenség is megtörik és akkor valamennyire kárpótolva leszünk! J  Az utóbbi meccsből látszott, hogy tudunk egymásért küzdeni. Sajnos ma több játékost is hiányolnunk kell, de így is megfogunk tenni minden tőlünk telhetőt, remélem ezt a többiek nevében is mondhatom.

 

  1. Mit kell tennetek, ahhoz, hogy ez megvalósulhasson?

Most rettentően fontos lesz a nagy koncentráció, ki kell javítanunk a Pécs elleni hibáinkat, oda kell figyelnünk a nyitásainkra és a nyitásfogadásainkra is. Ugyanis a nyitás, az első támadás és a nyitásfogadás az egyik alapja a következő támadásunknak. Enélkül nem megy. Ha ma erre maximálisan odafigyelünk, akkor győztesként térhetünk haza.

 

  1. Milyen erőt képvisel a Kaposvár, mit vártok magatoktól?

Kaposvár csapata is jelenleg a középmezőnyben található meg a tabellán, mint mi. Nem tudjuk, mire számítsunk, mert velük még nem mérhettük össze tudásunkat, hiszen eddig nem voltunk még egy bajnokságban. A lényeg, hogy mi a legjobb formánkat hozzuk és akkor nagy baj nem lehet, nagy meglepetés nem érhet minket.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar