Kettőből kettő!

2019. szeptember 29., 08:21
Tánczos Balázsék otthon és idegenben is megszerezték a 2-2 pontot!

 

Férfi kézilabdásaink augusztus elején kezdték meg a felkészülést a 2019-20-as ifjúsági pontvadásztra és nem titkolt céljuk a tavalyi jó szereplés folytatása, megismétlése. Jobban nem is kezdődhetett volna számukra a szezon, hisz az első két fordulóban is magabiztos játékkal kerekedtek ellenfeleik fölé.

Az idegenbeli szezonkezdésen a Győrújbaráti ’FADO’ TK volt az ellenfél, ahol 19:37-re győztek Horváth Kristófék, aki 9 gólt szerzett.

A SZoESE összeállítása (és pontszerzői)

Nagy Csenger – Pálóczi Máté(1), Horváth Kristóf(9), Horváth Konrád(7), Salamon Zalán(7), Szabó Barnabás(4), Pálóczi Dávid(2)

CSERE: Farkas Ferenc(4), Sándor Bálint(2), Benke Ármin(1), Kneisz Csanád

 

A következő mérkőzést már hazai pályán, a Szombathelyi Egyetem nyáron felújított csarnokában játszották, ahol a Szentgotthárdi ellenfelet 15:11 – es eslő félidő után 34:25-re győzték le Pálóczi Mátéék.

A SZoESE összeállítása (és pontszerzői)

Nagy Csenger – Pálóczi Máté(6), Szabó Barnabás(3), Horváth Kristóf(6), Salamon Zalán(10), Horváth Konrád(2), Szalai Dénes(1)

CSERE: Ludvig Benedek(5), Gál László(1), Pálóczi Dávid, Benke Ármin, Zámbó Dorián, Farkas Ferenc

 

Tánczos Balázs így értékelte az első két fordulót:

Első bajnoki mérkőzésünk volt ráadásul rögtön idegenben léptünk pályára, Győrújbaráton. A keret nem volt teljes, de ez úgy érzem nem gátolt minket semmiben sem. Tavalyi lendületből nem veszítve hoztuk el a két pontot. A hazai idénynyitón is elégedett vagyok a látottakkal, de sajnos Farkas Ferenc sérülése árnyékot vet erre a győzelemre. Gratulálok a csapatnak és minél előbbi jobbulást kívánok Fecónak!


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar