Ma kezdi meg szereplését férfi kosárlabda csapatunk

2017. szeptember 28., 11:27
Ma este 19.00-kor Érden játssza első meccsét Kéri Péter alakulata.

A tavalyi pontgyárost Földesi Marcellt kérdeztük az előttünk álló mérkőzésről, illetve az idei szezonról.

 

  1. Ma kezdődik szezon, mit vársz ettől az évtől? 

Már mindannyian nagyon vártuk az idei bajnokság kezdetét, hosszú felkészülés van mögöttünk. A többiek nevében is kijelenthetem, hogy már ki vagyunk "éhezve" arra, hogy tétmérkőzéseket játszunk. Úgy gondolom, a keretünk, és a felkészülési meccsek  alapján mindenképp a tabella első 3 pozíciója valamelyikén kéne végeznünk, nem titok, hogy ebben az évben valami nagyot szeretnénk véghezvinni, azonban addig még rengeteg munka vár ránk. 

        2. Mi lehet a csapat erőssége ebben a szezonban?

Annak ellenére hogy a tavalyi szezonhoz képest 5 új játékos is van a keretben azt kell, hogy mondjam, hogy az összeszokottság. Ténylegesen csak 2 olyan embert kell beépítenünk a csapatba, aki nem ismeri a játékrendszert, nem játszott korábban a Szoese kötelékében. Emellett a többi csapathoz képest, mi egy rendkívül gyors, és atletikus kosárlabdát játszunk, ami ellen nagyon nehéz védekezni, főleg ha ez megfelelő pontossággal társul.

        3. Mai mérkőzésen mi várható?

A mai ellenfelünkről nem sokat tudunk, nem játszottunk ellenük korábban. Idegenben kezdünk, ami mindig nehéz. Mindenki kellőképpen motivált, próbálunk a saját feladatunkra koncentrálni. Ha ez sikerül, győztesen fogjuk elhagyni a pályát.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar