Ma lépnek pályára Kiss Lauráék!

2018. január 13., 09:19
A centert a mai meccsről kérdeztük.

 

Az évet a bajnoki győzelemre is esélyes Pécs otthonában kezdtétek. Bár vereség lett a vége mégis bíztató volt a játék. Egyetértesz ezzel?

Teljes mértékben egyetértek. Őszintén szólva, nem gondoltam, hogy ilyen jó játékkal tudunk előállni a Pécs csapata ellen. Az első szettet nagyon jól, lendületesen kezdtük, majd ez a másodikban is folytatódott, sőt egyre inkább javult a játékunk. A második szettben fej-fej mellett haladtunk, a végén azonban ők tudtak jobban koncentrálni. Nem kellett volna sok a győzelemhez. 23:25 lett a szett vége. A harmadik szettre azonban teljesen szétestünk, így ott esélyünk sem volt ellenük.

 

Mit tudtatok levonni a pécsi mérkőzésből?

Én személy szerint azt, hogy sosem szabad úgy útnak indulnunk, hogy bármilyen kétely is van bennünk. Mindig úgy kell készülni, hogy nyerni fogunk, annak ellenére is, hogy Pécs csapatát már nagyon rég nem sikerült megvernünk. Ilyen jó meccset talán még sosem sikerült játszanunk velük.

 

Hogy telt a heti felkészülés. Minden rendben a csapat háza táján?

A héten minden edzésünk jól sikerült, mindenki maximálisan oda tette magát, aminek remélem hétvégén meg is lesz az eredménye.

 

A Kaposvár csapata érkezik hozzátok, ott kikaptatok, most hazai pályán vághattok vissza.

Bízom benne, hogy győzelemmel távozunk szombaton az egyetemről. Biztos vagyok benne, hogy mindenki meg fog tenni mindent a győzelem érdekében.

 

Mire kell odafigyelnetek, hogy a végén Ti hagyhassátok el győztesen a pályát?

Ha a nyitás-nyitásfogadásunk és a védekezésünk a helyén lesz, akkor nem lehet probléma. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar