Megszerezte 7. győzelmét Kéri Péter csapata!

2018. február 15., 13:07
A mérkőzésről és a további programról Láng Martint kérdeztük.

 

Meg van a 7. győzelmetek is a bajnokságban, ezzel vezetitek a bajnokságot. Elégedett vagy az eddig mutatott játékkal?

Örülök, hogy pozitív a mérlegünk. Több meccsen is nagy pontkülönbséggel tudtunk győzedelmeskedni. A két bukott mérkőzést leszámítva, meg lehetünk elégedve az eredménnyel.

 

Még 5 meccs van hátra az alapszakaszból. Vannak még „rázós” mérkőzések?

Az alapszakasz hátralévő részében a lehető legjobb teljesítmény elérése a cél. Reméljük, hogy a végére nem fáradunk el és számunkra is tetszetős eredmény születik. Nem lenne rossz, ha alapszakasz győztesként várnánk az első ellenfelünket a rájátszásban.

 

Jelenleg az első helyen áll a csapat, megtarthatjátok ezt az előkelő pozíciót a rájátszás kezdetéig?

Az előbb említett két idegenben elvesztett mérkőzés elég bosszantó. Ha hazai pályán sikerülne javítani, akkor nem elképzelhetetlen az első hely az alapszakaszban.

 

Sima győzelem, tényleg ekkora tudásbéli különbség volt a két csapat között?

A folyamatos készülés eredményezte a jó eredményt. Mindkét csapat meg akarta mutatni, hogy mit tud. Az első félidőben a megszokottnál álmosabban kezdtünk, de utána magabiztos játékkal próbáltuk nyomás alatt tartani az ellenfelet, ami be is vált. Ennek a fegyelemnek köszönhetően nem csúszott ki a kezünkből a győzelem.

 

Ismét 100 pont fölé jutott a csapat, ilyen jól ment a támadójáték?

A mérkőzés elején inkább a védekezéssel volt problémánk. A 3. negyedre helyre tudtuk tenni és a jó védelemnek köszönhetően gyors lefutásokkal és könnyű ziccerekkel nagy előnyre tettünk szert. Ennek volt köszönhető, hogy ismét elértük és még túl is tudtuk szárnyalni a 100 pontot.

 

Személy szerint Neked is jól ment. Kéri Péter sok játéklehetőséget adott és Te ezt hasznos játékkal háláltad meg. Meglepett, hogy ennyi játékidőt kaptál?

Nem tudtunk a teljes kerettel kiállni sérülések és megbetegedések miatt. Mindenkinek sok játékidő jutott, aminek én örültem és legjobb tudásom szerint próbáltam segíteni a csapatot.

 

Nem sok pihenőidőtök van. Néhányatoknak ma megyeis mérkőzése lesz, míg vasárnap igazi rangadó vár az NB2-es csapatra. Hogy telnek ezek a napok a két mérkőzés között?

A vasárnapi rangadó előtt természetesen edzéseken veszünk részt, ahol felkészülünk a Pécsi csapat ellen. Az idegenbeli meccsen a dupla hosszabbítás nagyon fárasztó volt. Folyamatos nyomást kell gyakorolnunk az ellenfélre, hogy nyerni tudjunk. Jó alkalom lesz, hogy kijavítsuk a múlt héten elveszített Soproni párharcot. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar