"Mindent megteszünk a jobb folytatásért!"

2017. november 12., 09:05
Karagity Milán kijavítaná a keddi vereséget.

 

Kedden még vereség, vasárnap már újabb mérkőzés. Sikerült túl tenni magatokat a BME elleni mérkőzésen?

 

Véleményem szerint igen, szerencsére van olyan profi felfogása a csapatnak, hogy nem a vereség tényén rágódunk, és nem süllyedünk apátiába, hanem levonva a tanulságot és kijavítva a hibáinkat, már a következő meccsre fókuszálunk.

 

A múltkori vereség után hamar rendeztétek a sorokat, hisz 2 győzelemmel reagáltatok a SMAFC elleni vereségre. Most is ilyen „feltámadásra” számíthatunk?

 

Mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen. A keddi egy fájó vereség volt, hiszem a BME legyőzte egyik, ha nem a legfőbb nyugati riválisunkat a TFSE-t. Győzelem esetén, lelkileg megerősödve, és a tabella béli pozíciónkat stabilabb alapokra helyezve mehettünk volna tovább. Ez sajnálatosan nem sikerült, talán, amiatt, mert a csapat nem abból játszott, mint amiből eddig eredményesek voltunk. Ezt azóta edzéseken átbeszéltük és helyre tettük, így magabiztosan mondhatom, hogy a vasárnapi és hétfői mérkőzésen is a tőlünk megszokott hajtós, pontos és gyors játékot láthatja a közönség.

 

Marcali csapata érkezik a Károlyi Gáspár térre, akik a középmezőnybe tartoznak. Mondhatjuk, a papírforma szerint hazai győzelem várható?

 

Nem szeretek ilyet mondani, hogy papírforma győzelem, hiszen láttunk már a sporttörténelemben példát arra, hogy akár egy utolsó csapat is felülkerekedik az elsőn vagy éppen egy „papírforma” meccs mutat meglepő eredményt a lefújásnál. Mindazonáltal úgy vélem, hogy ezen a mérkőzésen lehetőségünk lesz kipróbálni másfajta felállást vagy éppen alkalmunk nyílik kipróbálni új taktikákat éles helyzetben.

 

Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

 

Személy szerint győzelmet várok (mint minden mérkőzésünktől), másodsorban pedig alkalmat arra, hogy újra lendületbe kerüljünk és magabiztosan vágjunk neki a hétfői mérkőzésnek.

 

Még mindig a szezon elején járunk, hisz még csak az 5. NB2-es mérkőzésetek következik. Te, hogy értékeled az eddig látottakat?

 

Elégedett vagyok. Jó látni és - nem mellesleg - részese lenni egy olyan csapatnak, ahol remek a kohézió és a csapatmunka, emellett minden meccsen valaki elő tud állni egy-egy remek egyéni teljesítménnyel is, ami nem csak nekünk játékosoknak ad egy plusz löketet, hanem a szurkolóink tetszését is elnyeri. Abban bízom és talán állítani is merem, ha ebben a ritmusban és koncentráltsággal játszunk tovább, akkor a végjátékban ellenfelei lehetük a tabella élén álló csapatoknak és az egyetemi bajnokságban is kamatoztatni tudjuk a megszerzett tapasztalatot és rutint.
« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar