Nagy csata várható ma kora délután!

2017. december 10., 10:18
Varga Nikolettával beszélgettünk a mai mérkőzés előtt.

 

A Vasas elleni győzelem után, a csapatkapitánnyal Gulkai Zsófival beszélgettünk az előttetek álló mérkőzésekről. Ő ezt a mérkőzést a bravúr kategóriába sorolta. Te mit gondolsz erről?

Igen szerintem is a Vasas elleni győzelem bravúr kategóriába sorolható, mivel a mérkőzés nem úgy kezdődött ahogy elgondoltuk. Nem voltak megfelelőek a nyitásfogadásaink, ezért az ellenfél nagyon elhúzott, de utána összeszedtük magunkat és felhoztuk a lemaradásunkat és győzelemmel tértünk haza. 

 

Idegenben vereséget szenvedtetek, azóta viszont egyre meggyőzőbb játékkal szállítjátok a győzelmeket. Összeért a csapat és a munka?

Igen, sajnos idegenben nem tudtunk nyerni, de a visszavágóra nagyon készültünk az edzéseken. Igen mondható, hogy összeért a csapat. Egyre jobb a feladó-center-ütő játék. 

 

Mi kell ahhoz, hogy tényleg bekövetkezzen a „jóslat” és Ti győzzetek?

A győzelemhez az egész csapatra szükség van. Fontos, hogy mindenki a saját feladatára koncentráljon, kihozza magából a legjobbat. Ezeken kívül fontos, hogy minden pontnak tudjunk örülni és bíztassuk egymást. 

 

Vasas elleni mérkőzést végig játszottad, mennyire volt újdonság ez számodra?

Igen, szerencsére sok játéklehetőséget kapok az edzőtől. 

 

Nem megterhelő folyamatosan koncentrálni?

Fontos a mentális felkészülés minden meccsre. Persze néha elfogy a koncentráció, akkor hibázunk. De szerintem ezzel mindenki így van. 

 

Holnap is várható, hogy csere nélkül kell végig játszanod a mérkőzést?

Nem, ezt nem lehet tudni így előre. Mivel ha hibázok egymás után többször is, akkor várható, hogy lecserélnek, ami hozzátartozik a játékhoz.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar