Nagy harc az ezüstéremért!

2019. március 13., 09:25
Bodovics Árpáddal a férfi röplabda csapat oszlopos tagjával beszélgettünk!

 

Mivel többször párhuzamosan edz a férfi kosárlabda és röplabda csapat, így a nyújtások alatt át szoktam tekinteni a Ti „oldalatokra”. Rendre jó hangulat uralkodik Nálatok.

Igen, hála istennek egy nagyon jó csapat alakult ki nálunk. Mindenki jól kijön egymással pályán és azon kívül is.

Azt vettem észre, hogy van egy állandó 4-5 fős mag, akik minden edzésen ott vannak és gyakorolnak, ám néha elkerülnek új arcok is. Ők is a csapat tagjai?

Természetesen Ők is a csapatunk tagjai. Jól látod, erre a 4-5 fős magra épül a csapat mivel ezek a játékosok űzik a legtöbb ideje ezt a sportot. Vannak, akik idén kezdték. Nekik még sokat kell fejlődniük, de mindenkiben van potenciál. Sajnos többen is dolgoznak a csapatban így nem tudnak minden edzésen részt venni.

Egy másik új, mindig vidám arc is állandó az edzéseteken. Az új edző, Bodovics Árpád.

Igen, Szabó Gábor távozásával Ő vette át a csapat irányítását.

Milyen érzés, hogy édesapád az edződ? Vannak, voltak nehézségeid belőle?

Az elején kicsit hozzá kellett szoknom ehhez a szituációhoz, de ez elég gyorsan sikerült mivel együtt is dolgozunk és ott is Ő a ’’főnököm’’. Idén kicsit nehezebb a dolgom, mivel Ő többet vár el tőlem, mint egy szimpla edző. Volt már 1-2 kisebb nézeteltérésünk, de szerencsére eddig mindig meg tudtuk beszélni és senkiben nem maradt tüske. Édesapám nekem olyan, mint a kávé. De nem azért, mert felpörget vagy erőt ad, hanem Ő az apám, a főnököm és az edzőm. Szóval 3 az 1-ben.

Már a szezon második felét tapossátok, hogy telik eddig a szezonotok?

Az alapszakasznak már vége van. Nem mondanám, hogy elégedett vagyok az ott elért eredménnyel. Nagyon kicsi dolgokon múltak mérkőzések és szerintem az alapszakasz végi helyezésünk egyáltalán nem tükrözi a csapat tudását. Most kezdődik a rájátszás. Itt sokkal koncentráltabban kell játszanunk és meg kell mutatnunk az igazi arcunkat.

Véleményed szerint hányadik helyen fejezhetitek be a bajnokságot?

Sajnos a Zalaegerszeg csapatát már nem tudjuk behozni, ők már biztosan elsők nyugaton. A második helytől 1 pont választ el minket. Számomra prioritás a második hely megszerzése.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar