Nemes cél novemberben!

2017. október 31., 09:43
SZOESE - NO SHAVE NOVEMBER - ADOMÁNY GYŰJTÉS

No Shave November/Movember alkalmából kihívásra szólít Titeket a SzoESE férfi kosárlabda csapata. Az akcióval két célt támogatunk.

  1. 1 hónapig nem borotválkoznak a fiúk, így hívják fel a figyelmet a férfiakat érő legnagyobb betegségekre.
  2. A verseny során adományt gyűjtenek a szombathelyi Markusovszky Kórház koraszülött osztályát támogató, Zseboroszlán alapítvány számára, akik jelenleg egy agyi ultrahang készülékre gyűjtenek a koraszülöttek számára.

 

A KIHÍVÁSHOZ BÁRKI CSATLAKOZHAT!

Ha érzel magadban Te is motivációt, hogy támogasd ezt a két nemes célt, nem kell többet tenned, mint:

  • Készítesz magadról egy frissen borotvált képet (file név a nevetek legyen) és ezt elküldöd az esi.savaria@gmail.com-ra

2017. november 10-ig.

  • A fénykép mellett elküldöd a „nevezési díjat”, ami egy bizonylat minimum 1000 Ft-ról (felső határ nincs ezt az adományozó kedvetekre és lehetőségeitekre bízzuk), amit a Zseboroszlán alapítvány számára küldtél el, melynek számlaszáma a következő:

K&H Bank: 10404742-50526585-85901014

Az utalás megjegyzés rovatába írjátok be a „Movember” szót. Egy utalással akár többen is elküldhetitek a „nevezési díjat”, de ebben az esetben egy e-mail-ben küldjétek a képeiteket!

  • Innentől kezdve, nincs más dolgod, mint november 30.-ig növeszteni a szakálladat és a hónap végén készíteni egy képet, amit szintén elküldesz a fent megadott e-mail címre.
  • A két kapott képet összeszerkesztjük és versenyre bocsátjuk, december 6.-ig.
  • Aki a legtöbb like-ot kapja a képére elnyeri a Mr. Movember címet és egy csak erre az alkalomra készülő pulóvert .
  • Győzelem mellett a like-ok száma is fontos, ugyanis a győztes like-ok számát 100 Ft-al megszorozva egy cég szintén támogatja szintén a Zseboroszlán alapítványt.

Tehát, ha nem akarsz szakállat növeszteni, akkor is tudod támogatni a nemes célt a like-oddal, vagy megosztásoddal. Sőt! A likeolók között 3 db SZoESE pulcsit sorsolunk ki a nyertesek által választott színekben.

Úgyhogy Anyák, Mamák, Lányok figyelem. Támogassátok fiaitokat a nemes cél érdekében! Fiúk erre a 30 napra LE A BOROTVÁVAL!

 

Fényképeket küldeni: esi.savaria@gmail.com

Zseboroszlán számlaszám: K&H 10404742-50526585-85901014 

Elérhetőségek: tothdavidzoltan@gmail.com

Zseboroszlán honlapja: http://www.zseboroszlan.eu/hu


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar