Országos II. osztályú tornaversenyen voltak a SZOESE női tornászai

2018. november 15., 14:22
November 10.- én rendezték meg a II. osztályú felnőtt női tornaverseny második fordulóját, - ami egyben az országos megmérettetés is volt. A végeredmény az őszi fordulóval együtt alakult ki.

A felkészülést segítette, hogy az Arborétum Tornacsarnokban a heti egyetemi edzéseken kívül is, versenyfeltételek között készülhettünk. Mindezt a SZOESE támogatta.

Nehéz helyzetben volt az egyetem csapata,- mivel több hallgató már végzett, és a visszaversenyzést többen munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudták vállalni. A verseny előtt még egy hónappal úgy volt, hogy nem tudunk csapatot kiállítani.

Halász Henriett levelezős Msc-s hallgatónk azonban segítségünkre sietett és felkészült. Megbízható teljesítményével és kifogástalan hozzáállásával példaértékűen teljesített.

Gálos Csenge szeptember óta jár a szakosztály edzéseire, de nagy szorgalommal sikerült a gyakorlatokat megtanulnia és a versenyen bemutatni.

Papp Katalin kisebb hibákkal, de megbízhatóan szerepelt. Hozzáállása jó, stabil tagja a csapatnak.

Giricz Eszter a tavaszi versenyhez képest is fejlődött, nagyon jól teljesített.

A versenyre a szakosztály többi tagja is elkísérte a résztvevőket, és a helyszínen szurkoltak társaiknak.

A csapatbajnokságban kilenc induló közül a SZOESE csapata a 6. helyezést szerezte meg.

Egyéni összetettben, 30 induló közül Halász Henriett és Giricz Eszter a középmezőnyben végzett. Szerenkénti versenyben ugráson Halász Henriett 2. helyezést szerzett.

Gratulálunk!!!!

A csapat tagjai:

Papp Katalin, Gálos Csenge, Giricz Eszter, Halász Henriett

A csapat edzője: Sárai Gabriella

 

Képek: itt


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar