Remekelő utánpótlás!

2018. február 21., 08:39
Újabb sikerek a Sport XXI. Terematlétikai Versenyen!

 

2018. február 18-án, Zalaegerszeg adott otthont az év első Sport XXI. Terematlétikai Versenyének a Nyugat-Dunántúli Területi bajnokságok tekintetében. A megmérettetésre a SZoESE egyesületéből is érkeztek U11-es illetve U13-as korosztályú atléták, sajnos azonban mindösszesen egy teljes SZoESE tagokból összeálló U13-as csapat szerepeltetésére volt lehetőség. A Szombathelyi Sportiskolával való remek együttműködés azonban lehetővé tette, hogy a versenyre elutazó gyermekek mindegyike megmérettethesse magát. Kooperációnk eredményeként egy U11-es és U13-as vegyes csapatot is képesek voltunk versenyeztetni.

A terembajnokság alapprogramjában gát-váltó, hosszú gát-váltó, helyből távolugrás, zsámolyszökdelés, medicin dobás hátra versenyszámok szerepeltek s a 8 fős csapatok minden egyes tagjának, mindegyik számban szükséges volt megmutatnia tudását. Vegyes csapataink nagy elismerést érdemelnek. A két egyesületből összeálló gárdában versenyző gyermekek némelyike csupán most találkozott egymással először, mégis kitűnő együttműködés, versenyszellem jellemezte őket. U11-es korosztályban a 4. helyet sikerült bezsebelniük, míg az U13-ban szereplő vegyes csapatunk az 5. helyet szerezte meg. A SZoESE csapata az előkelő 2. helyen végzett. Nagy gratuláció illeti a gyermekeket!

A SZoESE – SZOSI utánpótlás atlétái. Edzők: Kiricsi Berill, Farkas Dóra

Érmeseink: Kaposi Fanni, Szalai Kristóf, Tamási Eszter, Kolman Klaudia, Horváth Zselyke, Csáky Borbála, Horváth Luca, Árvay Csongor, Juhász-Tóth Eszter


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar