Sajnálatos vereség a hosszú túra után.

2018. január 08., 10:52
A pécsi vereségről Varga Nikolettával beszélgettünk.

 

Tudtátok, hogy nehéz meccs lesz. Hosszú utazás, nehéz ellenfél, egyből a „téli álom” után. Fejben készültetek a pécsi túrára?

Sajnos tényleg elég hosszú volt az út, illetve jóval korábban indultunk a számítottnál, mivel a fiúknak is mérkőzésük volt Pécs ellen így korábban kellett indulni, mert egy busszal mentünk velük. Nem szeretjük a hosszú utakat, de ez a bajnoksággal együtt jár.

 

Hogy telnek, az ehhez hasonló hosszú túrák?

Ha hosszú útra megyünk általában valami filmet vagy mesét nézünk közösen. Illetve beszélgetéssel töltjük el az időt.

 

3-0-as vereség. Gulkai Zsófia a meccs előtti interjúában azt mondta, már azzal is elégedett lenne, ha egy stabil játékkal rukkoltok elő. Ez sikerült?

Igen a stabil játékokunk megvolt az első 2 szettben. Szinte fej fej mellett haladtunk az ellenféllel. Viszont a harmadik szett az nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ott elfogytunk, jöttek egymás után a hibák.

 

Sikerült ledobni a rozsdát a hosszabb szünet után?

A mérkőzés előtt csak 2 edzésünk volt , így teljesen nem tudtunk felkészülni a Pécs ellen. De most új hét van, új edzések, így próbálunk visszarázódni a szünet előtti formánkba.

 

Egy új, teljes hét elé néztek, aminek a végén a Kaposvár csapatát fogadjátok. Milyen esélyekkel léptek majd pályára?

Kaposváron sajnos kikaptunk tőlük, de hazai pályán sokkal jobban játszunk. Véleményem szerint nagy esélyünk van a győzelemre. Ezért mindenki mindent megtesz a győzelem érdekében.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar