Sima győzelem hazai pályán!

2018. január 30., 12:41
Jakubovics Dóriék sikeresen vették az egyetemi bajnokság újabb akadályát!

 

Sima, hazai győzelem. Ilyen mérkőzésre számítottatok?

Nem néztük le az ellenfelet, azonban tudtuk, hogy nem volt még nyert mérkőzésük, így egy kicsit felszabadultabban vártuk a meccset.

 

Mi a hasznosabb, egy ilyen „sima” mérkőzés, vagy egy edzés?

Számunkra mindenképpen egy ilyen meccs, hiszen edzésen sajnos nagyon ritka, hogy öt-öt ellen tudnánk játszani és gyakorolni a figuráinkat, valamint a hibák legjobban az éles pillanatokban mutatkoznak meg.

 

Jelenleg holtversenyben a 3. helyen álltok a PTE-EMES csapatával. Játszottatok már ellenük?

Ahogy mondod ugyan úgy állunk a pécsi gárdával, viszont játszani még nem játszottunk ellenük. Február 5-én hétfőn fogadjuk őket az Egyetemi sportcsarnokban.

 

Mi lehet a reális az alapszakasz végére? Meg lehet a csoport 2. helye?

Személy szerint nagyon bízok benne, hogy odaérünk a második helyre és szerintem a lányok is így gondolkodnak. Év elején megbeszéltük, hogy ha az első négybe benne lennénk mi már azzal is nagyon boldogok leszünk, azonban mint tudjuk, evés közben jön meg az étvágy. :D

 

Hogy alakul a további menetrend az egyetemi bajnokságban?

Ahogy feljebb említettem ötödikén fogadjuk a Pécset, utána utazunk a MAFC-hoz, majd kétszer játszunk hazai mérkőzést és kétszer idegenben.

 

Szombaton egy fontos mérkőzés vár Rátok az ANB-ban a Tata együttesét fogadjátok. Mit vársz attól a mérkőzéstől?

Szeretnénk győztesen elhagyni a pályát, azonban védekezésben jobban össze kell kapnunk magunkat és persze a jobbik dobóformánkat kell hoznunk. 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar