Szép volt, jó volt, ennyi volt!

2017. október 09., 10:07
Véget ért a 66. SHS, de nincs pihenés!

A hétvége újfent nem a pihenésről szólt Szombathelyen, hisz idén a 66. SHS-t rendezte egyetemünk, ahol kb. 350 fő érkezett a megyeszékhelyre. Számos sportsikert értek el sportolóink az összes versenyszámban, ráadásul a hangulat is jó volt a két nap folyamán, így kijelenthető, hogy sikeres volt a szervezés. 

Ám a hétvégén újabb erőpróba várt több csapatunkra is. Ez a hétvége az utazásról szólt, hisz összes felnőtt csapatunk buszra szállt. Női kosarasaink Ajkára, női röplabdásaink pedig Fehérvárra  férfi röplabdások Zalaegerszegre, míg a férfi kézilabdások Mórra utaztak. 

Győzelmekben szegény hétvége volt. Kézilabdásaink vereséget szenvedtek Móron, míg a kosárlabdás lányok "edzőmeccset" játszottak Ajkán, ugyanis gond volt az igazolásokkal, így a jegyzőkönyvbe 20-0 került. Sajnos női  és férfi röplabdásaink is vereséget szenvedtek.

Reméljük, sikerekben gazdag hét következik. Ismét Kéri Péter tanítványai kezdik a sort, akik szerdán 20.00-kor fogadják a Soproni Tigrisek csapatát. Aki szereti az őszi éjszakát, annak tudjuk ajánlani a csütörtöki az Egyetemi SE kispályás labdarúgó mérkőzését a sportliget salakos pályáján. A következő sportprogramra vasárnapig kell várni, amikor rögtön két sportág is lesz az egyetemi sportcsarnokban. 15.00-kor lép pályára Bodzer Attila röplabda csapata, Őket férfi kézilabdásaink váltják, akik a Kőkuti Sasok csapatát fogadják.

 

Sok sikert csapatainknak.

Nektek meg jó szemezgetést a programokhoz.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar