SZoESE 0-3 Balatonfüred

2017. november 21., 09:14
A vereségről Kiss Laurát kérdeztük.

 

Tudtuk, hogy nehéz lesz, hisz az élbolyba tartozó Balatonfüredet fogadtátok. Volt esély a meglepetésre?

Esély mindig van. A korábbi években volt már példa arra, hogy egy gyengébb csapat legyőzött egy sokkal erősebbet. Úgy léptünk a pályára a lányokkal, hogy bármi megtörténhet, mi mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.

 

Az első két szett szoros eredménye után a 3.-ban nagyon sima eredmény született. Mi történt?

Az elsőn két szettben még tudtuk tartani magunkat, a harmadikban azonban nagyon leeresztettünk, és nem tudtuk tartani a lépést az ellenféllel. Ennek oka talán az lehet, hogy fejben és lélekben már sajnos feladtuk a mérkőzést.

 

A múltkori meccsen is a 3. szett volt a nehézkesebb. Mi lehet ennek az oka?

Így van, a 3. szettben nálunk szinte minden meccsen történik valami. Múltkor mi vezettünk 2:0-ra. A röplabda meccsek jó részében fordul elő az, hogy a nyerésre álló csapat már „elhiszi”, hogy megnyerte a meccset, és ilyenkor kicsit kienged, ezt gyakran kihasználja az ellenfél. Nálunk most nem ez történt, hiszen vesztésre álltunk. Az ellenfél feljavult az utolsó szettre, mi pedig szétestünk.

 

Németh Erzsébet nem tudta, Te sérülten vállaltad a játékot. Mennyire hiányzott az Ő játéka?

Németh Erzsébet kiesése megzavarta a csapatot, hisz egy rutinos, nem mellesleg kezdő játékosról beszélünk. Az én sérülésem nem volt túl komoly, a meccs előtt beragasztották a bokámat, így egyáltalán nem hátráltatott a mérkőzésen.

 

Téged mennyire zavart a játékban a sérülésed?

Állítólag kívülről az látszott, hogy nagyon fáj, én azonban ezt akkor szinte egyáltalán nem éreztem. Ilyenkor annyi adrenalin van bennem, hogy ezt teljesen ki tudom zárni.

 

Vasárnap a Budaörs látogat hozzátok. Mit vársz attól a mérkőzéstől?

Az előző mérkőzésen vereséget szenvedtünk tőlük idegenben, hazai pályán mindenképpen javítani szeretnénk. Az igazolásom hiányában Budaörsön én még nem játszhattam, bízom benne, hogy vasárnap segíteni tudom a csapatot.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar