Szombaton Ajkára utazik női kosárlabda csapatunk

2017. október 04., 11:30
Simon Cintiát, a csapat irányítóját kérdeztük az esélyekről.
  1. Egy újabb nehéz mérkőzés vár Rátok, ráadásul újra idegenben játszatok. Mit lehet tudni erről az ajkai csapatról?

 

Nehéz ellenféllel nézünk szembe. Fizikailag jól felkészített a csapat és még a magassági fölényük is jelentős. Nem lesz könnyű dolgunk.

 

2. Mit gondolsz, meg lehet lepni Őket?

 Célunk egy jó mérkőzés lejátszása, gyakorlás és emelt fővel távozás. Igazából bármi megtörténhet, lehetetlen nem létezik!

 

  1. Győr ellen is többen az ellenfélt tartották esélyesebbnek, mégis Ti győztetek, úgy tűnik, jól fekszik ez a szerep a csapatnak.

 

Szerintem felesleges előre győzteseket hirdetni. Szuper napot fogtunk ki, mindenki hozzátudott tenni a győzelemhez, igazi csapat voltunk!

 

4. Idén ismét átalakult a csapat, ráadásul nagyon megfiatalodtatok. Játékosként milyen megélni az állandó változást?

 

Eleinte nehéz volt vissza csöppenni egy olyan közegbe, ahol 6, vagy akár több éve játszottunk. Alapoktól kezdve mindent újra kellett vennünk, de nem bánom, mert ránk fért. Mióta kosárlabdázom sosem volt állandó csapatom huzamosabb ideig még edzőm se. Hozzá vagyok szokva ezekhez a helyzetekhez J

 

5. Nagyjából augusztus vége óta készülsz együtt a csapattal, még csak egy meccs ment le a bajnokságból, ezek után, mit gondolsz, mi lehet a csapat erőssége ebben a szezonban?

 

Úgy gondolom idén mindenki felszabadultan, örömmel léphet a pályára a legjobb tudása szerint. Nem vállal senki feleslegesen felelősséget egyformán fontosak vagyunk a csapatban! Jót tesz a hangulatnak a sok “fiatal”, jobb az összhang és a közösség. Szeretnénk eredményes szezont zárni és a középmezőnyben végezni!

 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar