"Tigris barlangba" utaznak Gábor Mátéék!

2018. február 11., 09:36
A csapat erőcsatárát kérdeztük a mai mérkőzés előtt.

 

Rangadó előtt, a 3. helyezett otthonába látogattok ma. Mik az előjelek?

A hét folyamán jó ritmusban tudtunk készülni a hétvégi rangadóra, szerencsére sérülés sem hátráltatja a csapatot, mindenképpen győzni megyünk Sopronba.

 

Ráadásul a két legjobb formában lévő csapat találkozik, hisz a soproniak 5 meccse nem találtak legyőzőre, míg Ti veretlenül vezetitek a bajnokságot.

Ez így igaz, szeretnénk megtörni a hazai csapat jó szériáját, mi pedig természetesen továbbra is a veretlenség megtartásáért küzdünk.

 

Az egyik legjobban támadó csapat vendégei lesztek, nagyon fontos lesz a védekezés!

Minden mérkőzésen fontos a védekezés, sőt mondhatom ez a legfontosabb. Ha a saját palánkunk alatt a mi akaratunk érvényesül, hibákra késztetjük az ellenfelünket abból meg lesz a támadásban is a jó ritmus. Ez az alapja mindennek.

 

A Soproni Tigrisek eddig odahaza veretlenek, nehéz lesz bevenni a „Tigris”barlangot?

Nagyon jól tudjuk, hogy minden oda látogató csapatnak “vért kell izzadnia” , hogy győztesen hagyja el a küzdőteret. Elég kellemetlen a terem, kicsi a tér, de ennek ellenére mindent megfogunk tenni a győzelemért.

 

Készültök valamilyen különleges taktikával a holnapi mérkőzésre?

Különleges taktikával nem készülünk, a saját ritmusunkban szeretnénk játszani, és minél több könnyű kosarat szerezni. Edzői elfoglaltságom miatt sajnos nem lehetek ott a csapattal, ezúton is sok sikert kívánok a srácoknak, szurkolok nekik.


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar