Újabb felvonás a SZoESE - Haladás VSE között!

2018. január 26., 10:33
A csapat feladójával, Gulkai Zsófival beszélgettünk.

 

Szomszédvári rangadó előtt álltok. Mondhatjuk, hogy csak nevében rangadó, hisz első egymás elleni meccseteken sima 3-0-s győzelmet arattatok?

Bátran mondhatom, hogy már papírformának mondható a mi javunkra ez a mérkőzés. De ilyenkor is, ugyanúgy kell koncentrálnunk a játék összes elemére, sőt talán jobban is, ezzel elkerülve a könnyelműsködést. Így tudjuk rövidre zárni a meccset.

 

Ráadásul 2018-ban eddig csak egy vereségetek van azt is biztató játékkal értétek el. Ennyire jót tett a szünet?

A szünet jót tett minden játékosnak, de nem ez volt a döntő tényező. Összeérett a játékunk a szezon elejéhez képest. Jobban tudunk figyelni a labdamenetekre és a döntő pillanatokban a megfelelő döntéseket hozzuk meg. Ezáltal az önbizalmunk is egyre jobban fejődik a szezon során. Így magabiztosabban állunk fel minden mérkőzésre.

 

Jelenleg a 4. helyen álltok, mennyire reális ez a helyezés, van esély a képzeletbeli dobogóra?

Előző nyilatkozataimban már említettem, hogy a közép mezőny tetejére tudnánk állni, ezt sikerült is teljesítenünk a Diamant Kaposvár elleni győzelmünkkel. Amire nagyon büszke vagyok. De utánunk szorosan helyezkedik el a Diamant csapata, ami azt jelenti, hogy minden mérkőzésre nagy hangsúlyt kell fektetni, hogy ezt az előnyt megtudjuk őrizni és talán a pontkülönbséget növelni tudjuk. A dobogóra lépés az nagyobb falat lenne, szerintem ebben a szezonban megközelíteni leszünk képesek.

 

A mérkőzés vasárnap 11.00-kor kezdődik. Nem éppen egy szokványos kezdési időpont. Vagy már megszoktátok?

Az alapszakasz összes meccsét összevetve ez a mérkőzés kezdődik a legkorábban. Mivel hazai mérkőzésről van szó így nem annyira zavaró ez a kezdés mivel nincs előtte utazás.

 

Végezetül, mit vársz a vasárnapi mérkőzéstől?

Vasárnap nem lépnek a pályára a Demény ikrek mivel korosztályos országos röplabda döntőben vesznek részt. De ’ régi ’ csapattársunk Halmosi Noémi ismét játékra készen jelentkezik a hétvégén.

Összeszedett, pontos játékra számítok, amellyel magabiztos győzelmet tudunk aratni a rivális csapat ellen.

Hajrá SZoESE!  


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar