Vicze Kristófék a BME-MAFC csapatát fogadják.

2018. február 26., 13:12
A fiatal játékos reméli ki tudják javítani a pesti vereséget.

 

Egy könnyed NB2-es győzelemmel hangolódtatok a mai egyetemi rangadóra. Jól sikerült tehát a főpróba.

Így igaz, a pénteki mérkőzéssel már a mai meccsre készültünk. Sikerült olyan taktikákat gyakorolni, amik hasznosak lesznek a BME csapata ellen .

 

Az első fogadja az ötödiket, ha csak ezt mondanánk, akkor nem tűnne igazi rangadónak, de hát volt már egy pesti mérkőzés… 

Minden mérkőzéshez keményen állunk hozzá, mindent megteszünk a győzelem érdekében. Sajnos a pesten nem úgy alakult ahogy mi szerettük volna, ma lesz miért visszavágni.

 

Ráadásul a tabella is nagyon szoros, hisz bár négy helyezés van a két csapat között, mégis csak 3 pont (2 győzelem) választ el Titeket, Tőlük.

Erős csapatok szerepelnek a bajnokságban, ezért ilyen szoros a mezőny. Fontos meccs lesz a mai, bízom benne, hogy mi hagyjuk el a pályát győztesként

 

Egyetemi pontvadászat során mindig kérdés, hogy teljes kerettel tudtok-e kiállni, ráadásul Te is kisebb sérüléssel bajlódik Perák Denis és Rátvay Tamás is. Ma milyen összeállítású csapat lép pályára?

Sajnos most is vannak sérültjeink, de aggodalomra semmi ok, kemény fából faragták őket ! Reméljük minél előbb felépülnek és újra harcra készek lesznek. Úgy gondolom van olyan képzett és rutinos a csapat, hogy ezt az ,, akadályt " is sikeresen vesszük.

 

Jelenleg zsinórban négy meccset nyertetek, mi kell az 5. sikerhez?

Fejben végig koncentrálni kell, a saját játékunkkal kell foglalkozni. Valamint a kemény védekezésnek és a pontos befejezéseknek ma is fontos szerepe lesz .


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar