Szabadidősport / Szakosztályról

SzakosztályrólSzakosztályról

Legjobban a kispályás labdarúgóink teljesítettek: két év alatt két osztályt léptek előre, 2016-ban már a városi I/A osztályban szerepelnek – egy professzor edzői vezetésével.

Az elmúlt néhány évben nagy gondot és nem kevés anyagi eszközt fordítottunk az erősítő terem korszerű berendezésére, melynek eredményeként telt házzal működik a 250 m2 alapterületű, kitűnően felszerelt edzőhely.

Újjá szerveztük a cheerleader csoportot, akik MEFOB érmet szereztek 2015-ben és 2016-ban is. A Szabadidő szakosztályból nőtt ki és vált önálló szakosztállyá az asztalitenisz csoport. Különösen sikeres területe a szabadidő sportnak az ijjászat. Jó minőségű és kellő mennyiségű felszerelés vásárlása révén vált lehetővé, hogy heti 3-szori alkalommal egyre gyarapodó létszámú hallgató hódoljon kedvenc időtöltésének.

Kezdetben a hallgatói táborokban kapott szerepet a kerékpározás - a rekreációs táborok programpontjaként. Kiemelt szerepet szánunk a kerékpározásnak. Varga Péter országúti versenyeredményei figyelemre méltóak. 2016-ban vállaltuk Vincze Gergő menedzselését, aki nemzetközi sikerekre tör szakágában. Ennek érdekében tagszervezeti jogviszonyt regisztráltunk a Magyar Kerékpársportok Szövetségében. 
Reméljük, hogy jó ügyet szolgálunk törekvésünkkel.


« Vissza az előző oldalra!

Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar