Női Röplabda / Szakosztályról

SzakosztályrólSzakosztályról

Az ügy érdekessége, hogy a SZoESE-Haladás 4 éves harmonikus együttműködést értékelve minden felnőtt és junior Haladás játékos az Egyetemi Sportegyesületbe igazolt át. A döntést igazolta az eddigi teljesítmény: fiatal, jól szervezett és edzett csapatunk örvendetesen fejlődik, jó közösséget alkot. 


Az NB II-s bajnokságban a 4. helyen fejezte be az alapszakaszt a SZoESE együttese. Teljesítményük erősen hullámzó, de egészében fejlődő. Fontos volt, hogy jó képességű és teljesítményű feladó érkezett az egyetemre, valamint a legjobb juniorjaink kezdenek stabil teljesítményt nyújtani. Tanév végén 3 végzős hallgatónk távozott.


NB II-s junior csapatunk a középmezőnybe tartozik. Jó teljesítményű és egészen kezdők egyvelege, de az utánpótlás nevelés feladait a csapat jól oldja meg.


Csapatot indítottunk a MEFOB küzdelmeibe, ahol az NB I-es játékosokkal felálló Kaposvárt kaptuk ellenfélül.

2014-ben, megalakult egy 9-12 éves korosztályos röplabda csapat. A 2015/16-os bajnoki évet 16 játékossal kezdte meg az Egyetemi Sportegyesület röplabda szakosztályában. A felkészülés közben a csapathoz még 4 újabb sportoló csatlakozott, így jelenleg 20 fővel dolgozik. A csapat edzője Biróné dr. Ilics Katalin adjnktus (egykori játékos), a SzoESE röplabda szakosztályvezetője. 
« Vissza az előző oldalra!

Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület - Magyar